Home

Bedrijvenforum

In de lunchpauze van maandag 3 mei zullen 5 bedrijven met elkaar in debat gaan over interessante stellingen. De deelnemende bedrijven zijn: Antea Groep, Dura Vermeer, Fugro, Ingenieursbureau Amsterdam en Strukton. Luister mee naar het debat tussen deze grote bedrijven en stel vragen via de chat!

Bedrijvenforum

CV- en LinkedIn Checks

Op 10 mei kan jij je CV en LinkedIn profiel laten checken door de experts van SUPAIR en Antea Groep. In een kwartiertje ontvang jij tips & tricks van experts om jouw CV of LinkedIn profiel te professionaliseren.

CV- en LinkedIn Checks

Carrière Scan

Bij de Carrière Scan op 10 mei heb je de kans om met de loopbaanexperts van Enginear te sparren over een van de volgende onderwerpen: Mijn CV, Hoe kom ik in contact met bedrijven, Masterkeuze of Mijn eerste baan. 

Carrière Scan

Bedrijventour

In één uur tijd vier bedrijven leren kennen? Dat kan! Bij de Bedrijventour stellen 4 verschillende bedrijven zich kort voor en kun jij jouw vragen stellen. De Bedrijventour heeft verschillende categorieën: Bouw, Infra, Water en Combi. Een leuke manier om je te oriënteren in een richting waarin jij geïnteresseerd in bent! 

Bedrijventour

Bedrijvenmarkt

Op 11 en 12 mei vindt de Civiele Bedrijvenmarkt plaats. Hier zul je de mogelijkheid hebben om met een bedrijf waar jij geïnteresseerd in bent te converseren over jouw toekomst!

Bedrijvenmarkt