Home

Bedrijvenforum

In de lunchpauze van maandag 28 september zullen 5 bedrijven met elkaar in debat gaan over interessante stellingen zoals: ‘Overwerken hoort erbij.’ en ‘Bomen planten ter compensatie van CO2-uitstoot is genoeg’. De deelnemende bedrijven zijn: Dura Vermeer, Fugro, Ingenieursbureau Amsterdam, Strukton en VolkerWessels. Luister mee naar het debat tussen deze grote bedrijven en stel vragen via de chat! Volg deze link om het Bedrijvenforum terug te kijken: https://youtu.be/m1n_NdwuOnE

Bedrijvenforum

CV- en LinkedIn Checks

Op 29 september kan jij je CV en LinkedIn profiel laten checken door de experts van SUPAIR en YER. In een kwartiertje ontvang jij tips & tricks van expterts in een Microsoft Teams gesprek om jouw CV of LinkedIn profiel te professionaliseren. Inschrijvingen zijn gesloten. Heb je geen plekje weten te bemachtigen? Neem zelf contact op met SUPAIR en YER om een nieuwe afspraak te maken. Zij helpen studenten graag en staan hier zeker voor open!

CV- en LinkedIn Checks

Carrière Scan

Bij de Carrière Scan heb je de kans om met de loopbaanexperts van Enginear te sparren over een van de volgende onderwerpen: Mijn CV, Hoe kom ik in contact met bedrijven, Masterkeuze of Mijn eerste baan. Inschrijvingen zijn gesloten. Zou je toch nog graag een Carrière scan willen doen? Neem dan vooral contact op met Enginear!

Carrière Scan

Bedrijventour

In één uur tijd vier bedrijven leren kennen? Dat kan! Bij de Bedrijventour stellen 4 verschillende bedrijven zich kort voor en kun jij jouw vragen stellen. De Bedrijventour heeft verschillende categorieën: Bouw, Infra, Water en Combi. Een leuke manier om je te oriënteren in een richting waarin jij geïnteresseerd in bent! Inschrijvingen zijn gesloten.

Bedrijventour

Bedrijvenmarkt

Op 11 en 12 mei vindt de Civiele Bedrijvenmarkt plaats. Hier zul je de mogelijkheid hebben om met een bedrijf waar jij geïnteresseerd in bent te converseren over jouw toekomst!

Bedrijvenmarkt