Home

Civiele Bedrijvendagen 2023

Save the date! 

De Civiele Bedrijvendagen 2023 zullen plaatsvinden op 11 en 12 mei in het Aula Congrescentrum. Op dinsdag 2 mei zal het bedrijvenforum in de lunchpauze plaatsvinden op de Faculteit Civiele Techniek.

Civiele Bedrijvendagen 2023

Bedrijvenforum

Op dinsdag 2 mei zal in de lunchpauze van 12:30 - 13:30 uur het Civiele Bedrijvenforum op de faculteit Civiele Techniek plaatsvinden. Tijdens dit evenement zullen bedrijven met elkaar in debat gaan over interessante stellingen. 

Bedrijvenforum

CV- en LinkedIn Checks

Tijdens de bedrijvenmarkt op 11 en 12 Mei, kan jij je cv (11 Mei) en LinkedIn profiel (12 Mei) laten checken door Supair en Jelmer. In een kwartiertje ontvang jij tips & tricks van experts om jouw CV of LinkedIn profiel te professionaliseren.

CV- en LinkedIn Checks

Carrière Scans

Enginear biedt tijdens op de tweede dag van de bedrijvendagen, op 12 mei, de kans om in 20 minuten over carrièrevragen te sparren met een loopbaanexpert. Enginear staat dagelijks in contact met jonge ingenieurs en begeleidt hen bij de overgang van studie naar de arbeidsmarkt. Jij kiest van tevoren zelf waar je het tijdens het gesprek over wilt hebben: Mijn CV, Masterkeuze of de arbeidsmarkt.

Carrière Scans

Bedrijvenmarkt

Op 11 en 12 mei vindt de Civiele Bedrijvenmarkt plaats. Hier zul je de mogelijkheid hebben om met een bedrijf waar jij geïnteresseerd in bent te converseren over jouw toekomst!

Bedrijvenmarkt