Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Commissieleden

Max Lange
Voorzitter

Beste studenten, afgestudeerden en bedrijven, welkom bij de Civiele Bedrijvendagen 2023!

Mijn naam is Max, en zoals in mijn kopje staat heb ik dit jaar de eer om de voorzitter te zijn van de bedrijvendagencommissie. Ik ben een 4e jaars student en zit nu zelf in het eerste jaar van mijn master traffic & transport engineering. Als voorzitter houd ik mij voornamelijk bezig met de algemene planning en de mooie website, en spring ik in bij taken van mijn commissiegenoten waar nodig.

We zijn dit jaar weer hard bezig om er een mooi evenement van te maken, dus schrijf je vooral in via de website en kom deze toekomstbouwende activiteit met ons ervaren!

Pieter Doedée
Secretaris

Hallo! Ik ben Pieter Doedée, tweedejaars Civiel student, en ik heb dit jaar de eer om met mijn commissie de Civiele Bedrijvendagen te organiseren. Als secretaris zal ik me bezig houden met het contact met zowel bedrijven als studenten. Als je ons dus een mailtje stuurt, is de kans groot dat je een reactie krijgt van mij.

Hopelijk zie ik je snel op de bedrijvenmarkt 11 en 12 mei, ik kijk er naar uit!

Groetjes, Pieter

Isabelle van Heijzen
Penningmeester

Hey! Ik ben Isabelle, 20 jaar oud en zit in het derde jaar van mijn studie in Delft. Ik ben penningmeester van de commissie en ga samen met mijn commissiegenoten ervoor zorgen dat de bedrijven dagen zo soepel mogelijk verlopen!

Christiaan Boon
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Extern

Hey, ik ben Christiaan Boon, 21 jaar oud en vierdejaars student Civiele Techniek. Dit jaar heb ik de eer om de functie Commissaris Bedrijvenmarkt & Extern op me te nemen, samen met Haoxuan en Stijn. Wij zijn er samen voor verantwoordelijk dat alle activiteiten goed geregeld zijn en dat de markt in goede banen geleid wordt. Ik kijk er erg naar uit om een mooi evenement neer te zetten en om je te kunnen verwelkomen op 11 & 12 mei bij de bedrijvendagen!

Haoxuan Li
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Extern

Hallo lezers, ik ben Haoxuan, 21 jaar en nu vierdejaars student Civiele Techniek. Dit jaar ben ik samen met de rest van deze prachtige groep verantwoordelijke voor de Civiele Bedrijvendagen. Waarin mijn functie commissaris Bedrijvenmarkt & Extern zal zijn. Mocht je vragen hebben op de bedrijvenmarkt schroom dan niet om ons aan te spreken. Geniet van het prachtige evenement en tot dan!

Stijn Brouwers
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Civiel Profiel

Hallo! Mijn naam is Stijn Brouwers en ik ben 20 jaar. Ik zit in het 3e jaar van mijn bachelor civiele techniek. Dit jaar mag ik samen met 9 andere toppers de Civiele Bedrijvendagen neerzetten. Ik verzorg samen met Elke en Bouwe-Jan het Civiel Profiel. Dit is een boekje waarin wij de bedrijven een plaatsje geven om zichzelf te presenteren. Zo kunnen ze vertellen wie ze zijn en wie ze zoeken. Ook organiseer ik samen met Christiaan en Haoxuan de bedrijvenmarkt op 11 & 12 mei. Hierop staan een hoop bedrijven met een stand om in gesprek te gaan met studenten en om zichzelf te presenteren. Dit is natuurlijk allemaal onzettend gaaf om te mogen organiseren en ik hoop jullie daarom allemaal in de TU Aula te zien!

Bouwe-jan ten Donkelaar
Comm. Civiel Profiel & Comm. Promotie

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de site van de Civiele Bedrijvendagen! Mijn naam is Bouwe-Jan en ik ben nu vierdejaars student Civiele Techniek. Binnen de BDC ben ik samen met Elke en Stijn verantwoordelijk voor het maken van het Civiel Profiel. Het Civiel Profiel is een boekje met een overzicht van (bijna) alle deelnemende bedrijven, dus als je benieuwd bent naar een bedrijf dan is het Civiel Profiel de beste plek om snel en gemakkelijk veel informatie te vinden. Daarnaast ben ik samen met Elke verantwoordelijk voor de promotie. Dus als je onze mooie banner op de campus ziet hangen dan is de kans groot dat Elke en ik deze daar (heel soepel) hebben opgehangen.

Als je het nog niet hebt gedaan, zet dan nu alvast 11 en 12 mei in je agenda en dan kijk ik er naar uit jullie allemaal op de Civiele Bedrijvendagen te zien. Tot dan!

Elke van Thiel
Comm. Civiel Profiel & Comm. Promotie

Hoi! Ik ben Elke van Thiel, vierdejaars student civiele techniek en 22 jaar oud. Ik houd me binnen de commissie vooral bezig houden met het civiel profiel en de promo. Ik kijk er enorm naar uit om 2 fantastische dagen neer te zetten en hoop jullie allemaal te zien op 11 en 12 mei!

Astrid Kleijnen
Qualitate Qua

Hoi! Ik ben Astrid Kleijnen en ik ben dit jaar voorzitter van Het Gezelschap "Practische Studie". Ik ben 21 jaar oud en studeer nu al vier jaar in Delft. Ik zal met het komende jaar bezig gaan houden met de algemene zaken binnen de vereniging en de communicatie met de TU Delft. Ik kijk er enorm naar uit om me een jaar lang in te mogen zetten voor PS, samen met 6 andere bestuursgenoten.

Jelle Gortemaker
Qualitate Qua

Lieve mensies! Mijn naam is Jelle Gortemaker en ik ben alweer vierdejaars student Civiel. Volgend jaar zal ik echter niet heel diep in de boeken duiken want er wacht een PRachtig jaar vol activiteiten, weekendjes en excursies. Als Commissaris PR&Excursies ben ik verantwoordelijk voor al het contact naar bedrijven en zal ik samen met bedrijven vette activiteiten neerzetten zoals excursies, lunchlezingen en de bedrijvendagen. Ik kijk er erg naar uit alle uitdagingen die dit jaar op ons pad komen aan te gaan, mezelf te ontwikkelen en vooral ook veel met PS’ers te chillen!