Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Commissieleden

Mathijs Boerjan
Voorzitter

Lieve studenten en bedrijven, welkom bij de Civiele Bedrijvendagen 2024!

Mijn naam is Mathijs, en zoals in mijn kopje staat heb ik dit jaar de eer om de voorzitter te zijn van de bedrijvendagencommissie. Ik ben een 3e jaars student Civiele Techniek en denk hard na over mijn toekomst. Als voorzitter houd ik mij voornamelijk bezig met de algemene planning en de website, en spring ik in bij taken van mijn commissiegenoten waar nodig.

Je loopt elke dag door onze mooie faculteit, aan het fantaseren over je toekomst als civiel ingenieur. Die mechanica sommen komen je neus uit en die ene brug zou je liever bouwen dan tekenen. Die toekomst waar je zo naar uit kijkt, lijkt misschien ver weg maar wij brengen hem een stukje dichterbij.

Mees Rapp
Secretaris

Heyhoi! Ik ben Mees, 20 jaar oud en ik zit ondertussen alweer in het vierde jaar van mijn studie. Dit jaar mag ik de functie Secretaris vervullen binnen de Civiele Bedrijvendagen Commissie! Dat betekent dat ik het contact houd met de bedrijven en de deelnemers van de Civiele Bedrijvendagen. Als je een mailtje stuurt, kun je dus van mij een reactie verwachten! Het leuke hieraan vind ik dat ik per dag veel verschillende mensen spreek over van alles en nog wat. Dus stuur gerust een leuk feitje naar bedrijvendagen-ps@tudelft.nl!

Hopelijk zie ik je op 7 of 8 mei in de Aula!

Groetjess

Indy de Laat
Penningmeester

Hi! Ik ben Indy, 19 jaar en nu tweedejaars student Civiele Techniek. Binnen de commissie neem ik de taak van penningmeester op me. Ik vind het super gaaf om met deze groep de bedrijvendagen te organiseren en kijk er naar uit om jullie te mogen ontvangen op 7 en 8 mei!

Arthur Ooms
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Extern

Dag allemaal! Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in de civiele bedrijvendagen. Mijn naam is Arthur Ooms, ik ben 19 jaar oud en daarbij 2e jaars student Civiele Techniek. Dit jaar heb in de eer om ervoor te zorgen dat de bedrijvenmarkt en alle externe activiteiten zo vlot mogelijk zullen verlopen. Dit evenement draait allemaal om de studenten en de bedrijven, dus wees niet bang om ons aan te spreken bij eventuele vragen. Ik hoop jullie allemaal terug te zien bij de bedrijvenmarkt op 7 en 8 mei, of een van de workshops en activiteiten! Tot binnenkort!

Roel Wielemaker
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Civiel Profiel

Hallo! Mijn naam is Roel Wielemaker en ik ben 22 jaar oud. Ik ben nu vierdejaars student Civiele Techniek en heb het genoegen met deze 9 anderen de civiele bedrijvendagen 2024 te organiseren. Als commissaris bedrijvenmarkt ben ik samen met Arthur en Sem verantwoordelijk voor de bedrijvenmarkt op 7 en 8 mei, waar studenten en bedrijven met elkaar in contact kunnen komen.

Daarnaast ontwerp ik samen met Hannah en Arnold het Civiel Profiel, een naslagwerk van de bedrijvendagen, waarin van alles over de deelnemende bedrijven terug te vinden is. Ik hoop jullie in groten getale op de bedrijven dagen te mogen ontvangen!

Sem Boonstra
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Promo

Beste medecivielers en bedrijven,

Mijn naam is Sem, ik vervul dit jaar de taak van de promotie en sta in rechtsstreeks contact met de aula om te zorgen dat op 7 en 8 Mei alles klaar staat voor de bedrijvendagen. Ik ben derdejaars student in de bachelor civiele techniek en ben vooral geïnteresseerd in de infrastructurele projecten. Voor ideeën of feedback over de promotie kan je altijd bij mij terecht. Laten we er samen twee mooie dagen van maken waarin we de connectie tussen het bedrijfsleven en de studenten nog een stuk hechter maken. Tot dan!

Arnold Grootegoed
Comm. Civiel Profiel & Comm. Promotie

Hey ik ben Arnold
Ik ben nu derdejaars op civiel. Ik organiseer dit jaar voor de civiele bedrijven dagen de promotie en het civiel profiel. Met de promotie ga ik vooral over de fysieke promotie, denk hierbij aan de posters en gadgets. Dus eigenlijk alles waar civiele bedrijven dagen op staat is van mijn ontwerp.

Ik vind mijn twee rollen super leuk om te doen aangezien ik mijn creativiteit de volle loop kan laten bij de vormgeving hiervan. Bij complimenten over de gadgets kan je altijd bij mij terecht en verder verwacht ik vele van jullie te zien bij de civiele bedrijven dagen. Tot dan!

Hannah Werner
Comm. Civiel Profiel & Comm. Extern

Hoi! Ik ben Hannah, 22 jaar en zit in mijn vierde jaar van de bachelor Civiele Techniek. Ik vervul dit jaar samen met Roel en Arnold de functie Comm. Civiel Profiel. In dit boekje vind je het overzicht van alle deelnemende bedrijven. Als je meer informatie zoekt over een bedrijf is dit de beste plek om te kijken. Verder verzorg ik dit jaar samen met Arthur de Externe activiteiten die aangeboden worden vanuit de civiele bedrijvendagen. Ik heb veel zin in het organiseren van dit mooie evenement en hoop jullie 7 & 8 mei in de Aula te zien!

Christiaan Boon
Qualitate Qua

Hi allemaal, mijn naam is Christiaan en ik neem dit jaar zitting in het PS bestuur en heb dit jaar de rol van QQ'er bij de BDC. Dit houdt in dat ik vooral assisteer waar het nodig is, maar dat de commissie het harde werk uitvoert. Door middel van veel inzet heb ik er het volste vertrouwen in dat de dagen tot een mooi evenement zullen komen. Ik zie je graag op de markt en mocht je vragen hebben help ik je graag van harte!

Mike Schaap
Qualitate Qua