Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Commissieleden

 

Mathijs Boerjan
Voorzitter

Lieve studenten en bedrijven, welkom bij de Civiele Bedrijvendagen 2024!

Mijn naam is Mathijs, en zoals in mijn kopje staat heb ik dit jaar de eer om de voorzitter te zijn van de bedrijvendagencommissie. Ik ben een 3e jaars student Civiele Techniek en hard aan het nadenken over mijn toekomst. Als voorzitter houd ik mij voornamelijk bezig met de algemene planning en de website, en spring ik in bij taken van mijn commissiegenoten waar nodig.

Je loopt elke dag door onze mooie faculteit, aan het fantaseren over je toekomst als civiel ingenieur. Die mechanica sommen komen je neus uit en die ene brug zou je liever bouwen dan tekenen. Die toekomst waar je zo naar uit kijkt, lijkt misschien ver weg maar wij brengen hem een stukje dichterbij.

Mees Rapp
Secretaris

 

 

 

Indy de Laat
Penningmeester

 

Arthur Ooms
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Extern

 

 

 

Roel Wielemaker
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Civiel Profiel

 

Sem Boonstra
Comm. Bedrijvenmarkt & Comm. Promo

Beste medecivielers en bedrijven,

Mijn naam is Sem, ik vervul dit jaar de taak van de promotie en sta in rechtsstreeks contact met de aula om te zorgen dat op 7 en 8 Mei alles klaar staat voor de bedrijvendagen. Ik ben derdejaars student in de bachelor civiele techniek en ben vooral geïnteresseerd in de infrastructurele projecten. Voor ideeën of feedback over de promotie kan je altijd bij mij terecht. Laten we er samen twee mooie dagen van maken waarin we de connectie tussen het bedrijfsleven en de studenten nog een stuk hechter maken. Tot dan!

 

 

Arnold Grootegoed
Comm. Civiel Profiel & Comm. Promotie

 

 

Hannah Werner
Comm. Civiel Profiel & Comm. Extern

 

 

 

Christiaan Boon
Qualitate Qua

 

Mike Schaap
Qualitate Qua