Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Commissieleden

Mijn naam is Fyodor Onck (23) en ben op dit moment bezig met het afronden van mijn Bachelor Civiele Techniek. Na de zomervakantie wil ik verder gaan met de Master Civiele Techniek, in de richtig Traffic and Transport Management. Als voorzitter ben ik er trots op dat wij als commissie voor het eerst in twee jaar weer fysieke bedrijvendagen kunnen neerzetten. Ik ben er van overtuigd dat het wederom twee fantastische dagen zullen worden, waarin wij studenten de mogelijkheid geven om zich te oriënteren op hun toekomstige carrière.

Hallo! Ik ben Astrid Kleijnen, 20 jaar oud en ben derdejaars Bachelor Civiele Techniek. Daarnaast zal ik me dit jaar bezighouden met de Civiele Bedrijvendagen 2022! Met mijn functie als Secretaris ben ik voornamelijk druk in het contact met bedrijven en het contact met studenten. Met vragen kun je altijd bij mij terecht. Ik hoop dat het dit jaar lukt om - na de coronacrisis - veel studenten weer op een fysiek evenement in contact te brengen met gave bedrijven! Hopelijk zie ik je op de Civiele Bedrijvendagen!

Mijn naam is Lena ten Wolde (20). Momenteel ben ik een tweedejaars studente civiele techniek aan de TU Delft. Ik bezet dit jaar in de commissie die de Civiele Bedrijvendagen organiseren de functie penningmeester. Dit houdt in dat ik alle geldzaken rondom de dagen verzorg zoals het op tijd betalen van facturen en de begroting zowel maken als bijhouden. Dit jaar beloven het weer mooie CBD te worden waar ik jou wellicht zie! Tot 11 en 12 mei!

Hallo, ik ben Tim van Binsbergen. Inmiddels ben ik alweer derdejaars Bachelor Civiele Techniek student en ben momenteel als comm. Bedrijvenmarkt & Extern druk bezig met de Civiele Bedrijvendagen. Concreet betekent dit dat ik me, samen met mijn commissarisgenoten Rona, Selma & Julie, druk maak met de logistieke kant van de markt en alle evenementen die plaatsvinden naast de markt. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in, en hoop jullie ook 11 en 12 mei te zien. Tot dan!

Mijn naam is Rona Jak en ik ben op dit moment derdejaars in mijn bachelor Civiele Techniek. Ik heb heel veel zin om dit jaar samen met mijn commissie de Civiele Bedrijvendagen organiseren! De functies waar ik me mee bezig zal houden zijn commissaris Bedrijvenmarkt en commissaris Promotie. De eerste functie houdt zich bezig met het hele logistieke gedeelte van de bedrijvenmarkt (op 11 en 12 mei) en voer ik samen uit met Selma en Tim. Via de promotie zorgen we dat we de hele doelgroep gaan bereiken, dit doe ik samen met Louis. Dus mocht je iets langs zien komen op insta (@civielebedrijvendagen) of LinkedIn (Civiele Bedrijvendagen) dan is de kans groot dat een van ons hierachter zit.
Heel veel plezier bij de Civiele Bedrijvendagen en tot dan!

Hoi, mijn naam is Louis Maas, ik ben derdejaars student Civiele Techniek en dit jaar zit ik in de commissie die de die een van de leukste evenementen van het jaar neer gaat zetten: de Civiele Bedrijvendagen! In deze commissie ben ik samen met Julie en Selma verantwoordelijk voor het ‘civiel profiel’. Dit is een boekwerk met informatie over de deelnemende bedrijven die thuis bij studenten wordt afgeleverd. Daarnaast verzorg ik samen met Rona de promotie van de Civiele Bedrijvendagen. Samen werken we aan alle posters, banners en nog veel meer andere leuke gadgets om voor een grote opkomst op 11 en 12 mei te zorgen. Wie weet tot dan!

Hallo allemaal, mij naam is Selma Prins, ben 20 jaar oud en ben bezig mijn derde en hopelijk laatste jaar Civiele Techniek.  Dit jaar zal ik samen met mijn commissie de Civiele Bedrijvendagen 2022 organiseren. Hiervoor zal ik mij samen met Julie en Louis inzetten voor het Civiel Profiel, waarin wij alle deelnemende bedrijven op een overzichtelijke manier willen presenteren. Daarnaast zal ik, samen met Rona en Tim, de logistieke kant van de bedrijvenmarkt verzorgen. Ik heb al heel veel zin in de bedrijvendagen en hopelijk zien we je op 11 en 12 mei!

Hoi! Mijn naam is Julie, ik ben 20 jaar en zit nu in mijn 2e jaar Civiele Techniek. Naast studeren mag ik mij dit jaar ook inzetten voor de Civiele Bedrijvendagen samen met 9 andere studiegenoten. Binnen de commissie vervul ik samen met Tim de functie van Comm. Externe Activiteiten. Wij houden ons bezig met de individuele gesprekken, het forum, de workshops en nieuw dit jaar, de na-de-lunch-lezing. Daarnaast verzorg ik samen met Selma en Louis het Civiel Profiel, hét boekje waarin studenten al een kijkje kunnen nemen in welke bedrijven allemaal op het evenement aanwezig zijn. Alvast veel plezier op de Civiele Bedrijvendagen, wij gaan ons best doen om er wat moois voor jullie van te maken! Tot dan.

Mijn naam is Fleur Heeremans en ik ben 23 jaar oud. Ik heb dit jaar mijn bachelor Civiele Techniek even stop gezet om mij een jaar lang fulltime in te zetten als Secretaris van Het Gezelschap “Practische Studie”. Naast mijn taken als Secretaris ben ik vanuit het bestuur samen met Arend-Jan als QQ'er betrokken bij de Civiele Bedrijvendagencommissie. Ik heb erg veel zin in de Civiele Bedrijvendagen, ik hoop jij ook!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo! Ik ben Arend-Jan en ben dit jaar de PR & Excursies van de vereniging. Dit jaar heb ik de eer om met Fleur de bedrijvendagen commissie te mogen QQ’en. Wij zijn druk bezig met het evenement en hebben er veel zin in! Kom jij ook?