Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Commissieleden

Mijn naam is Jasper Smit (21) en dit jaar heb ik de eer om voorzitter van de Civiele Bedrijvendagen 2021 te mogen zijn. Momenteel ben ik derdejaars student Civiele Techniek en ben ik van plan mijn bachelor volgend studiejaar af te ronden. Natuurlijk is het even aanpassen aan de omstandigheden, maar ik ben er van overtuigd dat wij ook dit jaar een gaaf evenement neer kunnen zetten. Ik hoop u binnenkort op een van de dagen op een manier te mogen ontmoeten! 

Mijn naam is Fleur Heeremans. Ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in mijn 3e jaar Civiele techniek. Mijn functie binnen de commissie is Secretaris. Ik zal dus het contact met de deelnemende bedrijven en studenten onderhouden. Ik ben dus het contact persoon van de commissie. Ik zie de corona crisis vooral als een uitdaging. Hierdoor is er meer creativiteit nodig en kunnen wij deuren openen en invullingen geven die eerdere jaren nog niet hadden overwogen. Ik heb in ieder geval veel zin in de Civiele Bedrijvendagen en hopelijk tot dan!

Hallo, mijn naam is Anne-May Alkemade. Ik ben 21 jaar en derdejaars student Civiele Techniek. Binnen de commissie is mijn functie Penningmeester en commissaris Promo. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk voor het maken van de begroting en alle geld zaken. Daarnaast bezet ik samen met Merel de functie promo. Samen zorgen wij voor al het promotie en media materiaal om het evenement heen, zodat studenten van het evenement weten en er in geïnteresseerd worden.

Mijn naam is Jip Kuiper, momenteel derdejaars Bachelor Civiele Techniek student en ik zal me dit jaar inzetten voor de Civiele Bedrijven Dagen van 2021! Tijdens dit jaar zal ik de taak van comm. Bedrijvenmarkt & Website vervullen, dit houdt in dat ik me bezig zal houden met de logistieke zaken van de Bedrijvenmarkt en het bijhouden van de website. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn commissiegenoot Chris. Vragen over alles wat met de Bedrijvenmarkt te maken heeft kan je stellen via het email-adres: bedrijvendagen-ps@tudelft.nl. Ik wens je alvast veel plezier bij de Civiele Bedrijvendagen op 10, 11 en 12 mei!

Hoi, mijn naam is Chris Veldman. Ik ben 21 jaar oud en een eerstejaars masterstudent Hydraulic Engineering. Samen met Jip ben ik verantwoordelijk voor de logistieke zaken van de bedrijvenmarkt op de Civiele Bedrijvendagen in 2021. Ook houden wij ons bezig met de opmaak van de website van onze commissie. Ondanks dat alles net ietsjes anders verloopt dan normaal, ben ik enthousiast over de mogelijkheden die wij via de Civiele Bedrijvendagen aan studenten bieden om in contact te komen met bedrijven en na te denken over hun toekomst! Tot dan!

Mijn naam is Merel Krämer, ik ben 21 jaar oud en ben nu bezig met mijn derde jaar Civiele Techniek. Dit jaar ga ik samen met mijn commissie de Civiele Bedrijvendagen 2021 organiseren. Dit ga ik doen als commissaris Extern en Promo. Dit houd in dat ik me bezig houd met alle activiteiten die op de bedrijvendagen plaats vinden, buiten de bedrijvenmarkt om. Daarnaast heb ik als Commissaris Promo ook de taak om zo veel mogelijk studenten bij de civiele bedrijvendagen te betrekken. Dus kom ook naar de civiele bedrijven dagen op 11 en 12 mei!

Mijn naam is Kim Damen, ik ben 21 jaar oud en derdejaars Bachelor Civiele techniek. Ik ga me dit jaar inzetten voor de Civiele Bedrijvendagen op 11 en 12 mei 2021. Hiervoor ga ik me bezighouden met de externe activiteiten, samen met Hugo en Merel. Denk hierbij aan de individuele gesprekken, het forum en de workshops. Daarnaast verzorg ik met Hugo het Civiel profiel. De insteek is om het dit jaar rustiger en moderner te maken. Zodat de aandacht gaat naar wat echt belangrijk is: de bedrijven. Je kunt dus met al je vragen over de activiteiten en het CP bij mij terecht! Veel plezier bij de civiele bedrijvendagen alvast! Tot dan.

Hallo, ik ben Hugo von der Thüsen, 20 jaar oud en bezig met mijn derde jaar civiele techniek. Bij de organisatie van de civiele bedrijvendagen komt veel kijken, dit jaar meer dan ooit. Er moeten bedrijven gefixt worden, activiteiten moeten worden gepland en er moet een mooi Civiel Profiel neergezet worden. Met de laatste twee houd ik mij voornamelijk bezig. De functie die ik dit jaar op mij heb genomen is: Commissaris Extern en CP. Voor de externe activiteiten ben ik samen met Kim Damen en Merel Krämer verantwoordelijk. Het Civiel Profiel zullen Kim en ik dit jaar samen gaan stellen. Onze visie hiervoor is om het dit jaar een frisse draai te geven zodat de Civiele Bedrijvendagen een moderne en professionele uitstraling krijgen. 
Ondanks de rare omstandigheden waarin wij ons nu bevinden zullen wij ons uiterste best doen om van de Civiele Bedrijvendagen 2021 een mooie beleving te maken. Ik hoop je te zien op 11 en 12 mei!

Hoi! Ik ben Christa Winterman, 22 jaar oud en dit jaar de commissaris PR & Excursies van Het Gezelschap "Practische Studie". Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor al het contact met centrale sponsoren en alle activiteiten die daarbij horen, de grootste activiteit die daarbij hoort zijn de Civiele Bedrijvendagen. Als QQ'er een hele gave uitdaging om dit jaar met de commissie aan te gaan. Ik ben benieuwd naar hoe het gaat zijn, ik hoop jij ook!

Mijn naam is Joris Dekker, 21 jaar en zo goed als klaar met mijn bachelor Civiele Techniek. Voordat ik begin aan mijn master leg ik de studieboeken een jaartje aan de kant om me fulltime in te zetten als Penningmeester van Het Gezelschap "Practische Studie". Als Penningmeester zal ik er voor zorgen dat al het geld goed besteed wordt. Naast mijn taken als penningmeester ben ik vanuit het bestuur samen met Christa als QQ'er betrokken bij de Civiele Bedrijvendagencommissie.