Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

FAQ

  • Ik heb nog geen informatie gekregen voor het evenement waarvoor ik me heb ingeschreven, wat moet ik doen?

Vanaf 6 mei zal alle informatie zijn verstuurd. Hopin zal een mail versturen bij inschrijving en 24 uur voordat het evenement begint. Check vooral even je SPAM map voordat je verdere actie onderneemt. Geen informatie gekregen? Mail dan naar bedrijvendagen-ps@tudelft.nl

 

  • Ik ben te laat voor mijn evenement, wat moet ik doen om alsnog deel te kunnen nemen?

Stuur een mail naar: bedrijvendagen-PS@tudelft.nl. Als het dringend is, kun je bellen naar:

Mathijs Boerjan: 06 - 16 68 44 20

 

  • Ik heb technische problemen, bijvoorbeeld bij het inloggen, verbinden of andere softwarematige problemen. Wat moet ik doen?

Stuur een mailtje naar bedrijvendagen-PS@tudelft.nl en je krijgt snel reactie. Voor dringende zaken bel je naar de volgende nummers:

Mathijs Boerjan: 06 - 16 68 44 20

 

  • Voor wie zijn de civiele bedrijvendagen bedoeld?

De civiele bedrijvendagen zijn bedoeld voor zowel studenten als bedrijven. Als student stellen de civiele bedrijvendagen je in staat om met jouw toekomstige leidinggevende in contact te komen. Dit kan zijn bij de begeleiding van je afstudeerproject, bij een stage of bij je nieuwe baan! 

Voor bedrijven zijn de civiele bedrijvendagen ideaal om in contact te komen met frisse studenten die erg veel kunnen betekenen voor het bedrijf. De bedrijven zijn op zoek naar werkstudenten, stagiares of vaste aanstellingen en kunnen via dit platform direct de juiste student vinden.