Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

FAQ

 • Hoe log ik in op Microsoft Teams?

 1. Download Microsoft Teams: https://www.microsoft.com/nl-be/microsoft-365/microsoft-teams/download-app
 2. Login met gebruikersnaam: netid@tudelft.net   --> LET OP! netid invoeren zonder . (punt) tussen je naam en het is @tudelft.net en niet @tudelft.nl
 3. Wachtwoord is hetzelfde wachtwoord als je netid
 4. Ga naar 'Teams'  en bekijk jouw afspraken. Klopt er nog iets niet? Stuur ons dan een mail op bedrijvendagen-ps@tudelft.nl

Zorg dat je ruim van te voren inlogt in Microsoft Teams zodat je weet hoe het werkt en gelijk aan je activiteit kan deelnemen!

 

 • Ik heb nog geen informatie gekregen voor het evenement waarvoor ik me heb ingeschreven, wat moet ik doen?

In principe heeft iedereen de desbetreffende informatie gekregen. Check vooral even je SPAM map voordat je verdere actie onderneemt. Geen informatie gekregen? Mail dan naar bedrijvendagen-ps@tudelft.nl

 

 • Ik ben te laat voor mijn evenement, wat moet ik doen om alsnog deel te kunnen nemen?

Je kunt alsnog gebruik maken van de link in je Microsoft Teams. Bij een CV/LinkedIn check of Carriere scan kijk je of het bedrijf nog aanwezig is als je binnen je tijdslot op de juiste afspraak klikt. Is je tijdslot al voorbij? Dan ben je helaas te laat, je zou persoonlijk een nieuwe afspraak kunnen maken door het bedrijf een mailtje te sturen. Denk eraan dat er bij de Bedrijventours waarschijnlijk een gesprek gaande is als je deelneemt, onderbreek die niet. Wees bij de volgende evenementen op tijd, bedrijven rekenen daar op.

 

 • Inloggen in Microsoft Teams lukt niet, wat moet ik doen?

VOOR TUDELFT STUDENTEN: Let op dat je op de volgende manier inlogt in Teams:
NetID@tudelft.net (NetID zonder punten)
wachtwoord van je NetID

 

 • Ik heb technische problemen, bijvoorbeeld bij het inloggen, verbinden of andere softwarematige problemen. Wat moet ik doen?

Stuur een mailtje naar bedrijvendagen-PS@tudelft.nl en je krijgt snel reactie. Voor dringende zaken bel je naar de volgende nummers:

(015) 278 41 43 (NL)

(015) 278 84 47 (EN)

VOOR TUDELFT STUDENTEN: Let op dat je op de volgende manier inlogt in Teams:
NetID@tudelft.net (NetID zonder punten)
wachtwoord van je NetID

 

 • Voor wie zijn de civiele bedrijvendagen bedoeld?

De civiele bedrijvendagen zijn bedoeld voor zowel studenten als bedrijven. Als student stellen de civiele bedrijvendagen je in staat om met jouw toekomstige leidinggevende in contact te komen. Dit kan zijn bij de begeleiding van je afstudeerproject, bij een stage of bij je nieuwe baan! 

Voor bedrijven zijn de civiele bedrijvendagen ideaal om in contact te komen met frisse studenten die erg veel kunnen betekenen voor het bedrijf. De bedrijven zijn op zoek naar werkstudenten, stagiares of vaste aanstellingen en kunnen via dit platform direct de juiste student vinden.

 

 • Hoe zet ik de stap naar een sollicitatie?

Op het DCP platform staan alle openstaande vacatures. Deze vacatures kan je ook op de bedrijvenpagina’s vinden als je weet bij welk bedrijf je wil gaan solliciteren. Bovendien biedt het visitekaartje onderaan de bedrijfspagina's ook toegang tot de juiste contactpersoon voor dit soort vragen.