Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Contact & Informatie

De Civiele Bedrijvendagen 2023

Dit jaar zullen de Civiele Bedrijvendagen weer plaatsvinden! De combinatie van een bedrijvenmarkt en alle daaromheen georganiseerde activiteiten maken de Civiele Bedrijvendagen een interessant en gratis evenement voor elke student. Ons doel is om studenten kennis te laten maken met verschillende civiele bedrijven, een indruk te geven van hoe de arbeidsmarkt in Civiele Techniek eruitziet en om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op een carrière als ingenieur.

De aankomende activiteiten van de Civiele Bedrijvendagen worden afgetrapt met het Bedrijvenforum op dinsdag 2 mei. Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei zal er een bedrijvenmarkt zijn, waar je jouw vragen kan stellen aan meer dan 60 verschillende civiele bedrijven. Daarnaast zullen er ook walk-in CV-checks, carrièscans en Linked-In checks worden verzorgd door verschillende bedrijven. Dit alles zal plaatsvinden in de Aula. Doe mee aan de verschillende activiteiten om kennis te maken met bedrijven en bereid je voor op je toekomst! 

De Commissie

De Civiele Bedrijvendagen worden jaarlijks georganiseerd door de Civiele Bedrijvendagen Commissie bestaande uit 10 studenten van de studievereniging het Gezelschap “Practische Studie”. Deze commissie zet zich een jaar lang in voor het organiseren van verschillende carrière evenementen voor de civiele techniek student. Meer informatie over de commissieleden van collegejaar 22/23 is hier te vinden.

Als Civiele Bedrijvendagen Commissie wensen we je veel plezier tijdens het evenement!

Met vriendelijke groet,

Max Lange, Pieter Doedée, Isabelle van Heijzen, Christiaan Boon, Hauxuan Li, Stijn Brouwers, Elke van Thiel, Bouwe-jan ten Donkelaar, Jelle Gortemaker & Astrid Kleijnen

 

Mail

bedrijvendagen-PS@tudelft.nl

Adres

Stevinweg 1 k 1.65
2628 CN Delft
Tel: 015-2785465 (bereikbaar tijdens de kantooruren)

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn om updates te volgen van de Civiele Bedrijvendagen!

            instagram-logo - Leesbevordering in de klas