Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Contact & Informatie

De Civiele Bedrijvendagen 2021

Dit jaar zullen de Civiele Bedrijvendagen opnieuw online plaatsvinden! De combinatie van een bedrijvenmarkt en alle daaromheen georganiseerde activiteiten maken de Civiele Bedrijvendagen een interessant en gratis evenement voor elke student. Ons doel is om studenten kennis te laten maken met verschillende civiele bedrijven, een indruk te geven van hoe de arbeidsmarkt in Civiele Techniek eruitziet en om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op een carrière als ingenieur.

De aankomende activiteiten van de Civiele Bedrijvendagen worden afgetrapt met het Bedrijvenforum op maandag 3 mei waar hoge directeuren van 6 bedrijven met elkaar in debat gaan. Maandag 10 mei is de dag dat jij voorbereidingen kan treffen voor je carrière. Laat je CV checken door SUPAIR, schrijf je in voor een LinkedIn check door Antea Group of praat met een van de loopbaanadviseurs van Enginear over de volgende stap in je carrière. Op dinsdag 11 en woensdag 12 mei zullen in het ochtendprogramma verschillende Bedrijventours plaatsvinden waar jij in één uur een korte introductie zal krijgen van vier verschillende bedrijven. Er zijn vier categorieën voor deze oriënterende rondes: Bouw, Water, Infra en Combi. In de middag is de interactieve bedrijvenmarkt waar je jouw vragen kan stellen aan meer dan 50 verschillende civiele bedrijven. Dit alles zal plaatsvinden via het programma Hopin. Doe mee aan de verschillende activiteiten om kennis te maken met bedrijven en bereid je voor op je toekomst! 

De Commissie

De Civiele Bedrijvendagen worden jaarlijks georganiseerd door de Civiele Bedrijvendagen Commissie bestaande uit 10 studenten van de studievereniging het Gezelschap “Practische Studie”. Deze commissie zet zich een jaar lang in voor het organiseren van verschillende carrière evenementen voor de civiele techniek student. Meer informatie over de commissieleden van collegejaar 20/21 is hier te vinden.

Als Civiele Bedrijvendagen Commissie wensen we je veel plezier tijdens het evenement!

Met vriendelijke groet,

Jasper Smit, Fleur Heeremans, Anne-May Alkemade, Jip Kuiper, Chris Veldman, Kim Damen, Merel Krämer, Hugo von der Thusen, Joris Dekker & Christa Winterman

vlnr: (Joris Dekker, Hugo von der Thusen, Kim Damen, Chris Veldman, Fleur Heeremans, Jasper Smit, Anne-May Alkemade, Jip Kuiper, Merel Krämer, Christa Winterman)

Mail

bedrijvendagen-PS@tudelft.nl

Adres

Stevinweg 1 k 1.65
2628 CN Delft
Tel: 015-2785465 (bereikbaar tijdens de kantooruren)

Volg ons op Facebook en LinkedIn om updates te volgen van de Civiele Bedrijvendagen!