Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Contact & Informatie

De Civiele Bedrijvendagen 2022

Dit jaar zullen de Civiele Bedrijvendagen, na twee online edities, weer fysiek plaatsvinden! De combinatie van een bedrijvenmarkt en alle daaromheen georganiseerde activiteiten maken de Civiele Bedrijvendagen een interessant en gratis evenement voor elke student. Ons doel is om studenten kennis te laten maken met verschillende civiele bedrijven, een indruk te geven van hoe de arbeidsmarkt in Civiele Techniek eruitziet en om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op een carrière als ingenieur.

De aankomende activiteiten van de Civiele Bedrijvendagen worden afgetrapt met het Bedrijvenforum op dinsdag 3 mei waar hoge directeuren van 6 bedrijven met elkaar in debat gaan. Op woensdag 11 en donderdag 12 mei zal er een bedrijvenmarkt zijn, waar je jouw vragen kan stellen aan meer dan 50 verschillende civiele bedrijven. Daarnaast zullen er ook walk-in CV-checks, carrièscans en Linked-In checks worden verzorgd door verschillende bedrijven. Dit alles zal plaatsvinden in de Aula. Doe mee aan de verschillende activiteiten om kennis te maken met bedrijven en bereid je voor op je toekomst! 

De Commissie

De Civiele Bedrijvendagen worden jaarlijks georganiseerd door de Civiele Bedrijvendagen Commissie bestaande uit 10 studenten van de studievereniging het Gezelschap “Practische Studie”. Deze commissie zet zich een jaar lang in voor het organiseren van verschillende carrière evenementen voor de civiele techniek student. Meer informatie over de commissieleden van collegejaar 21/22 is hier te vinden.

Als Civiele Bedrijvendagen Commissie wensen we je veel plezier tijdens het evenement!

Met vriendelijke groet,

Fyodor Onck, Astrid Kleijnen, Lena ten Wolde, Rona Jak, Selma Prins, Louis Maas, Tim van Binsbergen, Julie den Dekker, Fleur Heeremans & Arend Jan Timmermans

 

Mail

bedrijvendagen-PS@tudelft.nl

Adres

Stevinweg 1 k 1.65
2628 CN Delft
Tel: 015-2785465 (bereikbaar tijdens de kantooruren)

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn om updates te volgen van de Civiele Bedrijvendagen!

            instagram-logo - Leesbevordering in de klas