Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Inschrijvingen individuele gesprekken geopend

11/04/2022

De inschrijvingen voor de individuele gesprekken zijn geopend!

Vanaf nu kan je je inschrijven voor een individueel gesprek met een van deze deelnemende bedrijven. De bedrijven nodigen studenten uit aan de hand van hun motivatiebrief en CV. De gesprekken zijn vooral interessant voor derdejaars bachelor studenten en masterstudenten. Je kunt overleggen over onder andere een stage, afstudeerplek of een vrijblijvend sollicitatiegesprek voeren. De duur van de gesprekken is ongeveer een half uur en ze vinden plaats in aparte ruimtes in de Aula.

Dit zijn niet alle bedrijven die op de Civiele Bedrijvendagen, maar enkel de bedrijven waarbij het mogelijk is om een individueel gesprek te doen, op de markt zijn er nog ongeveer 40 te vinden (verspreid over twee dagen)! Weten welke bedrijven dit zijn? Check de site!

Inschrijven kan tot 23:59 op 3 mei 2022 op www.civielebedrijvendagen.nl!