Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Laatste informatie Bedrijventour en Bedrijvenmarkt

29/09/2020

Het is bijna zover, morgen en overmorgen gaan de Bedrijventours en de Civiele Bedrijvenmarkt van start!

Neem je deel aan de Bedrijventours? Log dan vanavond alvast in op Microsoft Teams om later inlog-problemen te voorkomen. Log in met netid@tudelft.net .  LET OP! Er zitten geen punten in je NetID en het is @tudelft.net en niet @tudelft.nl! Zorg er ook voor dat je op tijd (5 minuten van tevoren) klaar zit om te beginnen met de Bedrijventours.

Niet ingeschreven? Geen zorgen! Je kan gewoon meedoen met de Bedrijvenmarkt van 15:00 - 17:00 uur en 24 verschillende bedrijven per dag ontmoeten! Een uur van te voren zal de juiste link verschijnen op onze website. Kijk op www.civielebedrijvendagen.nl/nl/bedrijven om van tevoren nog even informatie te verzamelen over de bedrijven!