Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Organisatie

De Civiele Bedrijvendagen 2020

Dit jaar zullen de Civiele Bedrijvendagen online plaatsvinden! De combinatie van een bedrijvenmarkt en alle daaromheen georganiseerde activiteiten maken de Civiele Bedrijvendagen een interessant en gratis evenement voor elke student. Ons doel is om studenten kennis te laten maken met verschillende civiele bedrijven, een indruk te geven van hoe de arbeidsmarkt in Civiele Techniek eruitziet en om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op een carrière als ingenieur.

De aankomende activiteiten van de Civiele Bedrijvendagen worden afgetrapt met het Bedrijvenforum op maandag 28 september waar hoge directeuren van 5 bedrijven met elkaar in debat gaan. Dinsdag 29 september is de dag dat jij voorbereidingen kan treffen voor je carrière. Laat je CV checken door SUPAIR, schrijf je in voor een LinkedIn check door YER of praat met een van de loopbaanadviseurs van Enginear over de volgende stap in je carrière. Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober zullen in het ochtendprogramma verschillende Bedrijventours plaatsvinden waar jij in één uur een korte introductie zal krijgen van vier verschillende bedrijven. Er zijn vier categorieën voor deze oriënterende rondes: Bouw, Water, Infra en Combi. In de middag is de interactieve bedrijvenmarkt waar je jouw vragen kan stellen aan meer dan 50 verschillende civiele bedrijven. Dit alles zal plaatsvinden via Microsoft Teams. Doe mee aan de verschillende activiteiten om kennis te maken met bedrijven en bereid je voor op je toekomst! 

 

De Commissie

De Civiele Bedrijvendagen worden jaarlijks georganiseerd door de Civiele Bedrijvendagen Commissie bestaande uit 10 studenten van de studievereniging het Gezelschap “ Practische Studie”. Deze commissie zet zich een jaar lang in voor het organiseren van verschillende carrière evenementen voor de civiele techniek student. Als Civiele Bedrijvendagen Commissie wensen je je veel plezier deze Civiele Bedrijvendagen!

Met vriendelijke groet,

Eef Bosveld, Ilian de Snoo, Wouter van der Veer, Sunny van Leeuwen, Lisa Scholtens, Kiki Drenth, Auke Bleij, Coen Rijna, Tom Bosma en Stefanie Nanninga

(v.l.n.r. Tom Bosma, Auke Bleij, Coen Rijna, Lisa Scholtens, Ilian de Snoo, Eef Bosveld, Wouter van der Veer, Kiki Drenth, Sunny van Leeuwen, Stefanie Nanninga)