Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Werken bij WDODelta geeft je de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van maatschappelijk belangrijke producten en diensten in een prettige werkomgeving. Samen met 600 collega's in diverse beroepen; van bedrijfsjurist tot zuiveringstechnicus, van ecoloog tot muskusrattenbestrijder, zorgen we voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Onze organisatie zorgt voor veilig, schoon en voldoende water. Ons werkgebied strekt zich uit van Assen tot Deventer en is zeer divers.

De afdeling Onderzoek & Advies kenmerkt zich door een sterk kennis en onderzoek gedreven aanpak. Een team van ca. 15 hydrologen en 7 specialisten Waterveiligheid & Geotechniek werken aan de vraagstukken die actueel zijn op het gebied van Waterveiligheid, Waterketen en Watersystemen. Wij vinden het belangrijk dat we de technische kennis zelf in huis hebben. De komende jaren zijn er een aantal grote dijkversterkingsprojecten in ons gebied. De afdeling Projectrealisatie heeft en haalt de kennis in huis om de ontwerp- en uitvoeringsopgave uit te voeren. Voor deze projecten doen we onderzoeken samen met Deltares, STOWA en Rijkswaterstaat.

Kijk op onze site www.wdodelta.nl/stage voor de mogelijkheden als student. Eigen inbreng is ook erg goed mogelijk als dit aansluit bij onze lopende projecten en onderzoeken. Het is ook mogelijk om via een intern en extern traineeship te starten bij het waterschap als junior, informeer naar de mogelijkheden op dat moment.

Specialisaties Waterveiligheid, (geo)hydrologie, ecologie, waterbouw, geotechniek, waterzuivering, gebiedsprocessen  
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 600
Omzet € 130 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.