Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

WSP

Nederland is rijk aan verschillende infrastructuren. Een optimale inpassing van een toekomstbestendige infrastructuur is van vitaal belang om ons ook in de toekomst veilig en comfortabel te kunnen verplaatsen over weg, spoor en water. Wij ontwerpen slimme ondergrondse en bovengrondse infrastructuur in landelijke, stedelijke en waterrijke omgevingen. Ook kijken wij dagelijks naar de inrichting van onze leefomgeving. Wij adviseren onze klanten over de (her)inrichting van gebieden en ruimtes en engineeren hoogwaardige gebouwen, buurten en wijken.

WSP: Future ready

WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. Wij bieden technische expertise en strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. Wij werken vanuit een wereldwijd programma: Future Ready. We hebben de toekomst duidelijker voor ogen door de belangrijkste trends in klimaatverandering, de maatschappij, technologie en middelen te volgen en dagen onze teams uit om met onze klanten te samenwerken en hen te adviseren over oplossingen die niet alleen goed zijn voor nu, maar ook voor later.

Kick-start jouw carrière bij WSP! Ben jij op zoek naar een leuke én leerzame plek? Kom met ons in gesprek! Tijdens je stage of afstuderen kom je terecht binnen een multidisciplinair team van specialisten. WSP heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. Kortom voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Young WSP

Ook leuk om te weten; een aantal keer per jaar worden er inspirerende en informatieve activiteiten georganiseerd door Young WSP. Dit is een vereniging voor alle jonge medewerkers (tot 35 jaar) met als doel het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van kennisoverdracht tussen de afdelingen en uiteraard om elkaar onderling beter te leren kennen!

Specialisaties Bouw Infra Energie Water en Milieu  
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 10
Aantal werknemers 400
Omzet  
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bacheloreindwerk, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.