Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Critical Minds

Critical Minds is een jonge, zelfsturende organisatie die advies geeft aan met name industriële organisaties bij het tegengaan van verspilling op het gebied van tijd, materialen en werkplezier. Wij maken projecten inzichtelijk en spotten kansen voor verbetering. Naast advies geven, helpen wij ook bij de daadwerkelijk implementatie. Onze manier van werken zorgt voor doorlooptijdverkorting, voorspelbare projecten en het tegengaan van verspillen van waardevolle materialen en producten. Dit doen wij met energie en plezier, want wij geloven dat daar het beste resultaat uit voorkomt!

Als Critical Mind ben je het spil in het web bij de opdrachtgever. Je stuurt hierbij op afwijkingen en bent de verbindende factor binnen het projectteam. Een mooie combinatie van analytisch denken, verantwoordelijkheid en teamspeler.

Critical Minds biedt jonge, gedreven talenten de kans mee te ondernemen vanuit hun eigen kracht en visie. Op basis van ons motto: 'mensen maken het verschil' vinden wij het belangrijk dat mensen het beste uit hun zelf halen. Dit doen we door een uitgebreid trainingstraject waarbij je werkt aan je eigen ontwikkeling en die van Critical Minds. Dit resulteert in een hecht team waarin vertrouwen en jezelf zijn centraal staan.

Specialisaties Offshore, Maritime, Energy, Jachtbouw, Bouw  
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 29
Omzet -
Mogelijkheden voor Stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.