Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Arup

Arup is een onafhankelijke organisatie van ingenieurs, ontwerpers, planners en consultants. Toen filosoof en ingenieur Sir Ove Arup het bureau oprichtte in 1946 had hij een heldere visie over hoe de gebouwde omgeving het leven van mensen zou kunnen verbeteren. Anno 2020 is dit nog steeds onze visie, iedere dag en overal. “We shape a better world”.

Opdrachtgevers vragen Arup om advies vanwege onze vindingrijke en creatieve benadering van complexe ontwerpuitdagingen. Wij komen met oplossingen die niet eerder bedacht zijn door bijvoorbeeld digitale technieken in te zetten zoals data analyse en parametrisch ontwerpen.

Ruim 16.000 collega’s werken vanuit 33 landen en 88 kantoren aan innovatieve projecten wereldwijd. Met de inzet van onze internationale kennis en ervaring kunnen wij op een unieke wijze lokaal het verschil maken. Ook jij kunt onderdeel zijn van ons internationale team. Denk jij buiten de kaders? neem je geen genoegen met een standaard antwoord dan zijn wij op zoek naar jou. Bij Arup wordt jouw inventiviteit en creativiteit gewaardeerd en beloond. In Nederland werken we aan de meest complexe infrastructuur projecten van dit moment. Wat te denken van ons werk aan de Zuidas waar we meewerken aan de uitbreiding van Station Amsterdam Zuid. Het vinden van duurzame oplossingen staat daarbij voorop. En wat te denken van de renovatie en de vervanging van de tuikabels van de Galecopperbrug? Een sterk staaltje ingenieurswerk waar we trots op zijn.

Specialisaties Structural, Civil, Sustainability, Advanced Digital Engineering, Design, BIM, Projectmanagement, Building Services
Werkgebied Wereldwijd
Aantal vestigingen 88
Aantal werknemers 16 500
Omzet  
Mogelijkheden voor Afstudeerders, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.