Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civil Seven

Civil Seven is een ondernemend ingenieursbureau op het gebied van ondergrondse constructies en openbaarvervoersknooppunten. Wij zijn een divers en internationaal team van deskundig ingenieurs - wij werken samen aan het ontwerp van grote infrastructuurprojecten. Vanuit ons kantoor naast station Amersfoort werken wij aan infrastructuurprojecten in Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Onze kernactiviteit is het ontwikkelen van ondergrondse ruimte in uitdagende omgevingen en slappe grond. Wij bieden ondersteuning op het gebied van geotechnisch en constructief ontwerp, spoorse constructies, bouwen boven tunnels, bijzondere fundatietechnieken en projectmanagement.Wij bestrijken daarmee het ontwerptraject van voorstudie tot uitvoering.

Civil Seven biedt gespecialiseerd advies met behulp van ervaring met moderne bouwmethoden zoals geboorde tunnels, mixed-in-place technieken, jetgrouten, grondbevriezing en diepwanden.

De warme omgeving waarin ons team opereert helpt ons elkaar begrijpen en met vertrouwen samen te werken om een groene voetafdruk achter te laten in onze moderne en snel-evoluerende wereld. Wij kennen onze verantwoordelijkheid als ingenieurs jegens de maatschappij. Wij bieden niet alleen een baan, maar de mogelijkheid om je ideeen en kwaliteiten te benutten voor het scheppen van een betere wereld.

Voor meer informatie over Civil Seven, kun je onze website bezoeken: www.civil7.nl

Daar kun je ook meer lezen over onze zeven Principes.

Specialisaties Stations en ondergronds bouwen, geotechniek en constructies, verkeersstromen openbaar vervoer  
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 5
Omzet € 500.000
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bijbanen, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.