Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Van Gelder

WIJ zijn Van Gelder!

Je hebt ons vast wel eens gezien. Op de Coolsingel in Rotterdam, bij de RijnlandRoute of werkend aan de kademuren in Amsterdam. Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1200 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Denk aan asfalt en wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail. We zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten.

We werken aan uiteenlopende projecten met innovatieve oplossingen. Wist je bijvoorbeeld dat we bij het realiseren van nieuwe kademuren maar weinig ruimte innemen en nauwelijks trillingen veroorzaken? Wel zo fijn in een stedelijke omgeving vol monumentale panden en woonboten. Dit alles dankzij een internationale samenwerking, waarbij zelfs materieel uit Japan wordt ingezet.

Meer dan 100 jaar geleden is Van Gelder gestart als familiebedrijf, en inmiddels zijn we flink gegroeid: Van Gelder had een omzet van meer dan 500 miljoen in 2020. Onze missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Bij Van Gelder werken we met korte lijnen en denken we constant mee met onze opdrachtgevers. Dit alles doen we met het oog op de toekomst. Zo blijft een groot deel van onze winst altijd gereserveerd voor nieuwe, duurzame investeringen. Denk aan elektrisch materieel of andere emissievrije machines.

Wij zijn op zoek naar jonge ondernemende stagiairs en starters die zichzelf willen ontwikkelen. Ga bij ons aan de slag in een plezierige werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en korte communicatielijnen. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ambities kijken we samen naar de beste plek voor jou. Denk bijvoorbeeld aan de uitvoering, projectcoördinatie of het ontwerp. Maar denk ook aan ons eigen asfalt innovatie-lab.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Van Gelder, één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland? Dan horen we graag van jou!

Specialisaties Onder- en bovengrondse infra  
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 40
Aantal werknemers 1200
Omzet €500 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.