Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

HSM

HSM Steel Structures- onderdeel van Andus Group - is al sinds de jaren zeventig een grote Nederlandse constructeur van projecten in de civiele techniek zoals vaste en beweegbare bruggen, stormvloedkeringen, sluisdeuren en dokpoorten gerealiseerd.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van multidisciplinaire infrastructurele projecten en diensten. De dienstverlening bestaat o.a. uit projectmanagement, engineering, inkoop, constructie, logistiek, installatie en/of montage op locatie, inbedrijfstelling. Hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat projecten binnen de afgesproken termijn worden opgeleverd.

De productiefaciliteiten van HSM Steel Structures in Schiedam hebben onbelemmerde toegang tot de Noordzee en de grote Nederlandse waterwegen. Het terrein heeft een uitstekende infrastructuur. Haven- en conserveringsfaciliteiten zijn aanwezig.

De organisatie heeft open en korte communicatielijnen. Bekwaam en ervaren projectmanagement is een belangrijke sleutel voor succes. Duidelijkheid en beknopte informatie voor onze opdrachtgevers draagt bij aan een optimale samenwerking en succesvolle projecten. Leveranciers en onderaannemers worden in een vroeg stadium bij de uitvoering van projecten betrokken Actuele, op maat gesneden expertise uit gespecialiseerde bedrijven wordt ondersteunend ingezet.

HSM Steel Structures heeft al vele projecten succesvol afgerond. Een volledig scala aan engineeringdiensten kan worden aangeboden. Daarmee wordt in de ontwerpfase al rekening gehouden met de constructieve haalbaarheid van onze projecten, wat bijdraagt aan een kosteneffectieve en tijdige uitvoering.

Werkzaamheden op locatie zijn kostbaar, risicovol en tijdrovend. De noodzaak om bruggen en brugdelen te prefabriceren tot het maximale economische formaat voor transport en montage is groot want daardoor blijft de benodigde installatietijd ter plaatse minimaal. Een ervaren team van constructiemanagers, project engineers en werkvoorbereiders zorgt ervoor dat installatiewerkzaamheden op een veilige en efficiënte manier worden uitgevoerd.

Recent afgestudeerde TU’ers en HTS’ers Civiele Techniek/Werktuigbouw kunnen HSM Steel Structures en haar projecten (in binnen- en buitenland) als Trainee leren kennen. Na een periode van circa 2 jaar worden daarna de verdere carrièremogelijkheden binnen de onderneming besproken.

Specialisaties Infrastructurele staalconstructies, Multidisciplinaire projecten, Services.  
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 110
Omzet € 25 miljoen
Mogelijkheden voor Stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.