Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Hollandia

Wij zijn Hollandia, een oer-Hollands familiebedrijf dat sinds 1928 actief is in de wereld van complexe staalbouw. Als ontwerper, fabrikant en uitvoerder is Hollandia vaak betrokken bij spraakmakende bouwprojecten in binnen- en buitenland. De markante skyline van Londen bijvoorbeeld, bestaat voor een groot deel uit Hollandia-staal. Maar ook de belangrijkste Europese stormvloedkeringen en tal van bekende bruggen en sluizen komen uit onze Hollandse fabriek. Projecten met de hoogste moeilijkheidsgraad, daar zijn we bij Hollandia goed in! We bouwen nu hoger, groter en complexer dan ooit tevoren... Ons motto is niet voor niets: Building together a new world of steel!

Waarom werken onze collega’s zo graag bij Hollandia?

1. De bijzondere en afwisselende grote projecten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld werken aan het ontwerp en de bouw van een 270 meter lange brug van 4.100 ton in de Rotterdamse haven. Het project wordt direct naast je werkplek op de werf gebouwd, hoe gaaf is dat!

2. Het is uniek dat Hollandia het hele proces in eigen beheer heeft. Wij hebben constructeurs en engineers in dienst voor het ontwerp van het staal en de WTB. Als de constructie klaar is, zorgen wij voor het transport en montage op de uiteindelijke locatie.

3. Als familiebedrijf hebben we aandacht voor elkaar. Onze medewerkers staan centraal en daar willen we alles uit halen wat er in zit. Zo hebben wij een persoonlijk ontwikkelprogramma voor onze medewerkers, kunnen ze trainingen en opleidingen volgen en bieden wij studenten de mogelijkheid voor stages of traineeships.

4. De prettige werksfeer en fijne collega’s. Onze medewerkers gaan goed en informeel met elkaar om. We hebben een open cultuur waarin iedereen elkaar kan aanspreken.

Wil je meer weten over Hollandia of wil je bij ons aan de slag? Dan gaan we samen smeden aan jouw toekomst! Join Hollandia!

Check onze website www.werkenbijhollandia.nl of onze Insta en facebook pagina #werkenbijhollandia

Specialisaties Staalbouw, Engineering, Fabricage, Montage, Bruggen, Sluizen, Keringen  
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 400
Omzet € 140 miljoen 
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bacheloreindwerk, bijbanen, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.