Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Hakkers

Constructief in waterbouw

Op de grens van land en water zijn wij helemaal thuis. Vanaf 1875 is ons familiebedrijf Hakkers B.V. actief in de waterbouw. Het begon in de Biesbosch met griend- en rietbouw en dit verplaatste zich langzaam naar kust- en oeverwerken. Tegenwoordig werken wij op nationaal niveau aan integrale projecten zoals sluizen, dijken, oeverbeschermingen, kadeconstructies en (petrochemische) afmeervoorzieningen.

Ontwerp, kostprijscalculatie, kwaliteitsborging, projectbeheersing en uitvoering: alle specialisten zijn in huis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers en stakeholders. Denk je graag mee, neem je verantwoordelijkheid en ben je een echte teamspeler, dan pas jij binnen ons team. Deskundig en betrokken leveren wij samen een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken.

Jetmix

Binnen de Hakkers groep hebben we een specialistische funderingstak: Jetmix. Jetmix is marktleider op het gebied van verankeringen. Toepassingen zijn bijvoorbeeld groutankers voor wanden, bouwkuipen, kadeconstructies en schroefboorpalen in vloeren.

Geotech Metals

In 2018 is ook Geotech Metals onderdeel geworden van de Hakkers groep. Geotech Metals is een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen.

Werken bij Hakkers

Door de compacte structuur van de organisatie kun je bij ons als starter zien én doen. Daarmee leer je je snel een weg te banen in de uitdagende wereld van de constructieve waterbouw of funderingstechniek. Wij zijn altijd op zoek naar talenten binnen de civiele techniek die deel uit willen maken van ons jonge, enthousiaste en gespecialiseerde team!

Specialisaties Staalconstructies, funderingswerken, betonwerken, houtconstructies, kust- & oeverwerken, bagger- & grondwerken  
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 150
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bacheloreindwerk, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.