Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Count and Cooper

Verandering & innovatie in de bouwwereld zijn essentieel; er worden steeds hogere eisen gesteld op het gebied van prijs, kwaliteit en kosten. Wie wil blijven ontwikkelen moet durven veranderen; nieuwe wegen inslaan. Samen met onze partners neemt Count & Cooper haar verantwoordelijkheid: wij maken nieuwe kansen & ontwikkelingen mogelijk. Wij jagen verandering aan; verandering die de bouwwereld écht vooruit helpt.

De bouwwereld weet en zegt al meer dan twintig jaar dat ze ingrijpend moet veranderen. Onze samenleving stelt steeds hogere eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daardoor is de oude, vertrouwde manier van werken simpelweg niet goed genoeg meer. Maar gek genoeg verandert er in de praktijk eerlijk gezegd vrij weinig. En dat komt niet omdat partijen niet willen veranderen, het komt omdat ze eigenlijk niet weten hoe. Met andere woorden; de bouwwereld heeft een impuls van buitenaf nodig. Een partij die denkt vanuit andere conventies en die nieuwe technologieën gebruikt. Een partij die geen bedreiging vormt, maar juist een sterke aanwinst is. Die partij is Count & Cooper.

Bij Count & Cooper werken we aan een nieuw model voor project delivery. We onderscheiden ons van ingenieursbureaus, project managers en consultancybureaus omdat wij zelf meedoen aan een tender of risicodragende partner zijn in een infrastructureel of bouwproject. Als risicodragende partij staan we middenin onze projecten en daarmee zijn we één van de eerste van Nederland.

Project delivery kost durf, professionaliteit en een beetje flair. We zoeken naar talenten die de ambitie hebben om de beste te worden en die zich snel kunnen ontwikkelen. Talenten die zelfbewust zijn, begrijpen wat hun taak is en hoe ze dat kunnen aanvliegen, of graag leren hoe ze dat aan kunnen vliegen. En mensen met een verbazingwekkend talent voor redeneren en dat verder willen ontwikkelen, en daarbij feedback een geschenk vinden om hun eigen professionele stijl te ontwikkelen.

Specialisaties Project management, planning & risico management, digital project management.
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 5
Omzet € 9.1 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bijbanen en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.