Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos behoort met ruim 1.100 medewerkers tot de top 10 van de Nederlandse ingenieursbureaus. We bieden onze opdrachtgevers waardevolle adviezen en hoogwaardige ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een advies- en ingeni-eursbureau van topklasse zijn. Dit betekent voor ons dat wij zelf heel goed zijn in ons vak en ons blijven ontwikkelen, dat wij samenwerken met goede partners en dat wij werken in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Een brede nationale en internationale oriëntatie op onze markten is hierbij van groot belang. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. We hebben zes vestigingen in Nederland en elf vestigingen in het buitenland. Kies je voor een baan bij Witteveen+Bos, dan kies je voor afwisseling en uitdaging in veelal multidisciplinaire projecten, die uitdagend en grensverleggend zijn. Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage aan Zuidasdok Amsterdam, de Blankenburgverbinding in Zuid-Holland, de Planstudie Afsluitdijk, de Botlekbrug bij Pernis, Ruimte voor de Rivier-projecten en Masterplan Jakarta. Onze advieswerkzaamheden omvatten het gehele traject van planstudie, ontwerp en engineering, besteksvoorbereiding tot en met de uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement.

Studentenprofiel

Onze ingenieurs en adviseurs hebben een achtergrond in de civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en milieukunde of een andere technische discipline.

Carrièremogelijkheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij de ambitie hebben om echt goed te worden in hun vak en daarom willen investeren in hun ontwikkeling. Wij stimuleren die ontwikkeling door uitdagende en afwisselende werkzaamheden aan te bieden in leuke en vernieuwende projecten. Op deze wijze kunnen onze professionals zich ontwikkelen tot uitstekende experts, projectleiders en teamworkers.

Sollicitatieprocedure

Wil jij in de praktijk kennis maken met een ambitieus ingenieursbureau, dan is Witteveen+Bos een goede plek voor jou om stage te lopen, een afstudeeropdracht uit te voeren of te werken.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek dan onze website www.witteveenbos.com en ontdek wat werken bij Witteveen+Bos inhoudt!

Specialisaties Water, infrastructuur, milieu en bouw
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 22
Aantal werknemers 1100
Omzet € 145 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Bijbanen, Starters, Stages en Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.