Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Tauw

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. Met 1.200 toegewijde professionals geeft TAUW dagelijks vorm aan een vitale leefomgeving. Vanuit onze kernwaarden Care, Connect en Improve krijg je de ruimte om jouw idealen, ideeën en oplossingen te verbinden aan onze ambities.

It’s not just a daily job, it’s… … a living ambition

Als student Civiele Techniek ben je uitermate geschikt om aan de slag te gaan bij TAUW. Hier ontwikkel jij je naar wens als specialist, adviseur en/of projectleider binnen een vakgebied naar keuze.

Als starter krijg je veel vrijheid bij TAUW om te ontdekken waar jij je verder in wil ontwikkelen. In het starterstraject volg je samen met andere starters verschillende basiscursussen op het gebied van soft skills. Daarnaast leer je TAUW goed kennen.

TAUW onderscheidt zich door zich te profileren in het klimaatbewust en duurzaam ontwerpen van landelijk en stedelijk gebied. Wij werken voor overheden op alle niveaus (gemeentelijk, provinciaal, waterschappen en rijksoverheid), maar ook voor industriële klanten. Daarnaast werken we samen met kennisinstellingen. We geven advies en ontwikkelen kennis op de gebieden: water, hydraulisch ontwerpen, meten inspecteren & advies, constructief ontwerpen, bodem & grondwater, milieu en/of ruimtelijke ontwikkeling

Specialisaties Water, bodem, mileu, infrastructuur, waterbouw en gebiedsontwikkeling
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 9
Aantal werknemers 1220
Omzet € 138 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Stages en Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.