Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs, projectmanagement en consultancy bedrijf, met 6.000 collega’s verspreid over 140 landen. Wij werken samen met onze klanten en partners aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 137 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en slimste mensen ter wereld. We hebben de ambitie om een financieel gezond bedrijf te zijn dat investeert in innovatieve oplossingen én in de ontwikkeling van haar medewerkers.

Wij zijn commercieel slimme ingenieurs, projectmanagers en consultants die goed zijn in het bedenken en ontwerpen van slimme steden, luchthavens, havens, gebouwen en nog heel veel meer. We vernieuwen industrieën, ontwikkelen samen met anderen oplossingen voor schone energie of schoon water door slimme data te gebruiken, informatiestromen en modellen te digitaliseren. In toenemende mate verbinden we de digitale met de echte wereld. Samen met onze klanten en partners gebruiken we data en algoritmen om onze inzichten te vertalen in verwachtingen waar de klant mee aan de slag kan. We ondersteunen onze klanten met hun digitale transformatie. En wij begeleiden onze klanten met een betere en snellere uitvoering van hun ambities.

Let’s enhance society together

Specialisaties Energie, Gebouwen, Industrie, Infrastructuur, Landelijk gebied, Luchtvaart, Maritem, Mijnbouw Stedelijk gebied, Water 
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 76
Aantal werknemers 6000
Omzet € 630 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Starters, Stages en Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.