Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

PACER

PACER is een ingenieurs- en adviesbureau met circa 45 jonge en enthousiaste projectadviseurs. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Dankzij een continue vraag zijn wij altijd op zoek naar young professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling.

Uitdagende projecten

Bij PACER werk je van maandag t/m donderdag zelfstandig of in een team van PACER-collega’s bij één of meerdere projecten. We zijn met name actief in de sectoren infrastructuur, energie en utiliteit, zowel aan de kant van de overheden als het bedrijfsleven. Zo hebben onze adviseurs bijvoorbeeld gewerkt aan de versterking van de Houtribdijk, de aanleg van offshore windmolenpark Aberdeen en Zeesluis IJmuiden, het project en het onderhoud van Icoon Afsluitdijk en de versterking/vernieuwing van de kademuren in Amsterdam.

Één dag per week speciaal voor jouw ontwikkeling

Op vrijdag werk je bij PACER op kantoor aan je eigen ontwikkeling. We noemen dat onze 80/20-filosofie. 80% van je tijd besteed je aan projecten, 20% aan je eigen ontwikkeling. Je volgt cursussen, verdiept je in de literatuur en wisselt kennis en ervaring uit met de andere adviseurs. Daarbij stel je je eigen doelen. Zo ontwikkel je jezelf in topsnelheid in de richting waar jij naartoe wilt!

PACER facts

Werknemers                                   45

Gemiddelde leeftijd                        31

Ratio vrouw : man                           1:3

Oud TU-Delftenaren                       17

Opleidingsuren per jaar                  416

Bedrijfsuitjes per jaar                      4!

Kom een keer langs!

Werken bij PACER is werken in een dynamisch team met energieke en gedreven collega’s die eenzelfde focus op ontwikkeling hebben! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs en lunch met ons mee! Ga voor meer informatie naar www.pacer.nl/vorkjeprikken.

Onze startersfuncties zijn: Junior adviseur civiele techniek en Junior systems engineer. 

Specialisaties Projectbeheersing, systems engineering, risico-, contract- en omgevingsmanagement in de infrastructuur
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 45
Omzet -
Mogelijkheden voor Starters 

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.