Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Mourik

 

Infrastructurele projecten zijn complex, met verschillende disciplines en sub-projecten die door elkaar heen lopen. Mourik Infra pakt dit soort uitdagingen integraal op.

Van aanbesteding tot en met oplevering en het onderhoud dat daarna volgt, houden we nauw contact met uw projectteam. We zorgen voor een centraal en deskundig aanspreekpunt, met de backup van een team van specialisten en vakmensen, voor de volledige duur van het project.

In Mourik Infra hebben we alle Mourik-bedrijven en hun expertises op het gebied van natte en droge infrastructuur gebundeld. Samen zijn we een bijzonder veelzijdig infrabedrijf dat complexe projecten van begin tot eind kan verzorgen. Dat is inclusief specialismen als omgevingshinder en verkeersmanagement, beton en conservering, leidingwerk, verduurzaming van infrawerken, bijvoorbeeld emissiereductie en waterstof, en prestatiecontracten.

Een aantal van deze specialismen hoort bij onze dochtermaatschappijen Vogel, Vogel Kathodische bescherming, Traffic & More, Mourik Techniek, Hendrik Bedrijven Brunssum, Mourik EGP en MVOI.

Specialisaties Ontwerp & Engineering/ Dijken & wegen/ Beheer & Onderhoud / Mobiliteit/ Bouwstoffen / Innovatie & duurzaamheid
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 10+
Aantal werknemers 2000
Omzet €475 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bacheloreindwerk, bijbanen, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.