Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Zonneveld ingenieurs B.V.

Zonneveld ingenieurs is een ingenieursbureau met al meer dan 40 jaar ervaring in o.a. hoogbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, gezondheidszorg en winkelcentra. Zowel projecten die nieuw gebouwd worden als herontwikkeling behoren tot onze referenties. Ook hebben wij al 20 jaar ervaring met safety engineering, o.a. op het gebied van aardbevingen zijn wij de laatste jaren bijzonder actief in Groningen. De sfeer binnen ons bureau is informeel en de lijnen zijn kort. Wij hebben een zeer gemêleerd en internationaal team, met momenteel meer dan 12 verschillende nationaliteiten.

Enkele opgeleverde nieuwbouwprojecten waar we trots op zijn, zijn grote, complexe binnenstedelijke projecten, zoals Beursplein in Rotterdam, hoogbouwprojecten zoals de Zalmhaventoren en de Maastoren in Rotterdam en de ministeries van Veiligheid&Justitie en Binnenlandse zaken&Koninkrijksrelaties in Den Haag en kantoorgebouwen zoals het EPO gebouw langs de A4.

Momenteel werken we o.a. hard aan de hoogbouwprojecten District E in Eindhoven en SPOT te Amsterdam. Transformatie en herontwikkeling is een ander werkgebied van Zonneveld ingenieurs. Zo zijn wij de afgelopen jaren o.a. betrokken geweest bij de transformatie van Cool63 in hartje Rotterdam, renovatie van Sijthoff in het centrum van Den Haag, het Dordrechts museum in Dordrecht en de Wijnhaven in Den Haag.

Zonneveld Ingenieurs: Constructeurs van bijzondere projecten

Algemene Informatie:

Specialisaties Constructie van utiliteitsbouw
Hoogbouw
Transformaties
Complexe werken
Aardbevingen
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 80
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op: