Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Van Vulpen

Van Vulpen is al ruim 55 jaar specialist op het gebied van ondergrondse infrastructuur en werkt dagelijks met zo’n 700 collega’s vanuit vier vestigingen aan het bouwen en vervangen van warmte-, energie-, telecom- en gasnetwerken binnen Nederland. Naast decentraal georganiseerde infra-afdelingen beschikt Van Vulpen over een centrale engineering en een boor- en projectenorganisatie.

Van Vulpen voorziet klanten en opdrachtgevers van complete dienstverlening en heeft het gehele proces van engineering tot uitvoering zelf in huis. Met jarenlange, specialistische kennis en ervaring op het gebied van ondergrondse infrastructuur en horizontaal gestuurd boren heeft Van Vulpen een onderscheidende positie in de markt verworven. Dankzij een uniek door en voor Van Vulpen ontwikkeld systeem is Van Vulpen in staat om procesgestuurd te werken en constant procesoptimalisaties door te voeren.

De komende jaren staan voor Van Vulpen in het teken van de energietransitie, sociaal- en milieubewust ondernemen en groei met behoud van cultuur, welke zich het beste laat omschrijven als energiek, hands- on en mensgericht. Hierdoor is Van Vulpen op zoek naar (technisch) talent met een aanpakkersmentaliteit.

Bij Van Vulpen wordt écht gekeken naar jou als persoon en als professional. Welke ambities heb jij? Waar liggen jouw talenten en hoe kan Van Vulpen ervoor zorgen dat jij jouw kennis en talenten optimaal kunt inzetten? Ondernemerschap en persoonlijke groei worden onder leiding van de bedrijfscoach gestimuleerd en ontwikkeld binnen de Van Vulpen Academy.

Kortom, als jij op zoek bent naar een toekomstbestendige, ambitieuze organisatie met doorgroeimogelijkheden binnen diverse disciplines dan is Van Vulpen de plek voor jou!

Van Vulpen: Energieke aannemer die op persoonlijke wijze betrouwbare verbindingen realiseert.

Algemene Informatie:

Specialisaties -
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 4
Aantal werknemers 700
Omzet € 135 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op: