Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Van Rossum

Wij zijn Van Rossum. Adviserende constructeurs en construerende adviseurs. Als echte liefhebbers zijn wij innovatief waar het kan en traditioneel waar het moet. Constructieve veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en pragmatisch handelen zijn hierbij onze kernwaarden. Door decennia aan ervaring hebben wij geleerd dat het nodig is om als stimulator op te treden in een project; proactief en gedurfd. We nemen initiatief en zijn betrokken bij projecten van eerste schets tot oplevering.

Bij de steeds complexer wordende projecten en samenwerkingsverbanden is eenvoud onze drijvende kracht. Hierdoor kunnen wij utiliteitsbouw, woningbouw en herbestemmingsprojecten, zowel functioneel als esthetisch in hun kracht zetten. Met veiligheid, betrokkenheid en goede communicatie als fundament. Zo creëren we samen met onze opdrachtgevers duurzame en toekomstbestendige leefomgevingen.

Mogelijkheden voor stages, afstuderen, bijbanen en starters: Het team van Van Rossum is multicultureel, intercontinentaal en bestaat uit een gezonde mix van “jonge honden” en “oude rotten” uit het vak. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en bieden onze medewerkers interne en externe opleidingen aan. Uiteraard heb je zelf ook genoeg ruimte om te ontdekken aan welke facetten je zelf graag een bijdrage wilt leveren, zijn er mogelijkheden voor het uitvoeren van verschillende projecten die aansluiten op jouw adviesopdracht én krijg je een uitstekende begeleiding van je begeleider en collega’s.

Van Rossum: Daadkracht in draagkracht

Algemene Informatie:

Specialisaties Hoogbouw
Renovatie
Herbestemming
Utiliteitsbouw
Complex
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 4
Aantal werknemers 170
Omzet € 14 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op: