Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Van Oord

Van Oord is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige, offshore wind en offshore projecten (olie en gas) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. Marine ingenuity, daar draait het om bij Van Oord. Met onze Marine ingenuity dragen wij bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Met slechts twee woorden geven we kort en krachtig weer wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. We zien onszelf als een gepassioneerde internationaal opererende waterbouwer die er altijd naar streeft om te excelleren in uitdagende omstandigheden: als het groot, complex, en bij voorkeur nog nooit eerder is gedaan.

Duurzaamheid, innovatie en samenwerking zijn noodzakelijk om succesvolle oplossingen te realiseren voor wereldwijde uitdagingen. Om het belang hiervan te benadrukken lanceerde Van Oord het duurzaamheidsprogramma Sustainable Earth Actions - S.E.A, waarmee we continu bezig zijn om bij te dragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Onze organisatie is professioneel en toegewijd, waarbij we sterk geloven in samenwerking - zowel binnen het team als met opdrachtgevers. Alleen dan kunnen we het beste resultaat bereiken. Wij zijn een lerend bedrijf, dat zichzelf continu wil verbeteren. We geloven dat wederzijds respect de sleutel is voor vertrouwen en samenwerking. We creëren een klimaat waarin onze werknemers veilig kunnen werken en altijd nieuwe mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen.

Van Oord: We care, we create, we succeed, we work together

Algemene Informatie:

Specialisaties Offshore Energy
Dredging
Infrastructure
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 36
Aantal werknemers 5000
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op: