Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Tensar

Tensar is wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering van geogridproducten en -systemen, voor het wapenen van funderingen, asfaltlagen en grond. Het technisch team van Tensar verzorgt uitgekiende ontwerpen, praktische adviezen, begeleiding en installatie instructie ter plaatse, om het gebruik van de Tensar producten en systemen in de diverse project te ondersteunen. Zo werken wij voor verschillende opdrachten van alle grote en kleine aannemers en ingenieursbureaus. Op deze manier zijn wij betrokken bij een veelvoud aan projecten die uitgevoerd worden. Tensar investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling van geogridproducten en ontwikkeling van theoretische en praktische modellen in de wegenbouw en geotechniek.

Specialisaties:

  • Keermuren middels gewapende grond
  • Wegverhardingen optimaliseren
  • Ballastbed in het spoor optimaliseren
  • Asfaltwapening
  • Zware en lichte kraanopstelplaatsen
  • Oplossingen voor alles op slappe bodem

Tensar is constant op zoek naar studenten die graag hun bachelor- of masteronderzoek bij ons willen uitvoeren, waarbij het resultaat direct in de praktijk wordt toegepast.

Ervaring opdoen in de steeds groeiende toepassing van geogrids in de geotechniek en de wegenbouw? Wat dacht je van meewerken aan spraakmakende internationale projecten? Tensar heeft duidelijke groeiambities en is op zoek naar een starters die een unieke start van hun carrier willen maken als Design Engineer. Een stage behoort ook tot de mogelijkheden.

Tensar: Design and build with confidence

Algemene Informatie:

Specialisaties Geogrids
Geotechniek
Wegenbouw
Windparken
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 15
Aantal werknemers 600
Omzet € 220 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op: