Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Heijmans

Heijmans is een veelzijdig bedrijf, waarin vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra (wegen en civiel) samenwerken. Wil jij bijdrage aan de contouren van Nederland? Kom dan werken bij Heijmans en bouw mee aan toffe projecten als sluizen, snelwegen, tunnels en viaducten. Dit doe je op gave locaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van de A1 tussen Apeldoorn en Azelo of het vliegtuigviaduct op Schiphol. Maar ook doen wij kleinere projecten waar je super veel kunt leren. Zoals onder andere de tunnels voor ProRail.

Je bent bij ons vaak betrokken vanaf de aanbesteding via ontwerp en realisatie tot en met de onderhouds- en beheerfase. Zo zie je hoe een werk daadwerkelijk tot stand komt en in gebruik wordt genomen. Dat maakt het werken bij Heijmans afwisselend en super interessant. Met circa 5000 collega’s bouw je bij ons aan de ruimtelijke contouren van morgen. Samen maken we mooie projecten van blijvende waarde, voor onze klanten en voor de samenleving. Het is bepalend voor ons succes.

Wil jij daarbij horen? Heijmans biedt volop kansen om jezelf te ontwikkelen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen. Bij Heijmans kun je stage lopen in de richting van BIM, circulariteit, uitvoering, werkvoorbereiding, ontwerp, tendermanagement of constructie. Ook bieden wij een traineeship aan waarin je kunt proeven van alles wat Heijmans te bieden heeft en tegelijkertijd een opleidingsprogramma volgt voor een vliegende start van je carrière. De uiteenlopende projecten die Heijmans ontwikkelt en realiseert, vormen een ideale omgeving om jouw kennis in de praktijk te brengen. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een schoolgebouw, woningen, kantoren of winkels, een snelweg met tunnels, viaducten en technische installaties of een complete wijk. Wij geven je de ruimte om te ontdekken wat je ambitie is, wat je kunt en wat er bij je past. En we bieden je daarbij de begeleiding en de faciliteiten die je van een professionele onderneming mag verwachten. Zodat je jouw talenten en mogelijkheden optimaal kunt benutten.

Heijmans maakt graag kennis met jouw talent! Kijk op www.heijmans.nl of volg ons op onze socials

Specialisaties Grond, weg, constructief, grote projecten, onderhoud, bodem, milieu, omgeving, verplaatsingstechieken
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 20
Aantal werknemers 5000
Omzet € 1.7 miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bacheloreindwerk, starters en stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.