Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Max Bögl

Max Bögl Nederland bestaat ruim 20 jaar en is onderdeel van de Max Bögl Groep met hoofdvestiging in Neumarkt in de Oberpfalz (Duitsland). Met meer dan 6.500 hoogopgeleide medewerkers op 40 locaties wereldwijd en een jaaromzet van meer dan 2 miljard Euro behoort Max Bögl tot de grootste bouwbedrijven in Duitsland.

Max Bögl Nederland bestaat uit een dynamisch team van medewerkers. Wij bieden technische, innovatieve en passende oplossingen voor uitdagende vraagstukken op het gebied van infrastructuur, utiliteitsbouw en energie. Onze knowhow en innovatiekracht worden weerspiegeld in een groot aantal representatieve en prestigieuze bouwprojecten zoals bijvoorbeeld het onlangs opgeleverde project “De Entree” CS Amsterdam.

Wij geven ruimte aan creativiteit en hechten waarde aan zelfstandigheid en ondernemerschap. Ook hebben wij een goede samenwerking onderling alsmede met onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Onze bedrijfscultuur is respectvol en informeel.

Met toekomstgerichte eigen ontwikkelingen voor de thema’s van onze tijd zoals duurzame energie, urbanisatie, mobiliteit en infrastructuur, verwezenlijkt Max Bögl vandaag al oplossingen voor de ontwikkelingen van morgen. Ons Modulair Viaduct Bögl, onlangs tijdens de InfraTech 2023 beloond met de Innovatieprijs 2023 en het Transport System Bögl zijn hier goede voorbeelden van.

Progress is built on ideas: Samen bouwen wij aan een toekomstbestendige wereld.

Algemene Informatie:

Specialisaties Staal- en Betonconstructies
Ondergronds bouwen
Bruggen
Viaducten
Funderingstechnieken
Tunnelbouw
Prefab bouwtechnieken
Grondbevriezing
Spoorgebonden infrastructuur
Mobiliteitsoplossingen
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 40
Aantal werknemers 6.500
Omzet € 2 Miljard
Mogelijkheden voor Bijbanen
Stages

Meer interesse? Neem contact op: