Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Horvat en Partners

Horvat & Partners is een adviesbureau in de Civiele Techniek. We hebben ruim 25 jaar ervaring in alle takken van de infrastructuursector: weg, water, spoor, tunnels en veiligheid. Bij ons werk je als adviseur aan de grootste civieltechnische projecten in Nederland, zoals de Afsluitdijk, Zuidasdok, Noord/Zuidlijn, Zeesluis IJmuiden en Ring Utrecht.

Wat doen wij?
Wij toetsen, onderzoeken en adviseren over vraagstukken over de hele breedte van de infrastructuursector en benaderen deze opdrachten vanuit de techniek, bijvoorbeeld door:

 • Onderzoek en advies
  • Hoe kon de parkeergarage Eindhoven instorten?
  • Moet er een getijcentrale komen in de Brouwersdam?
 • Risicoanalyses
  • Welke uitvoeringsmethode is het minst risicovol voor de renovatie van de Van Brienenoordbrug?
  • Wat is de externe faalkans van de Afsluitdijk?
 • Second opinion en audits
  • Hoe betrouwbaar is de kostenschatting van Rijkswaterstaat voor onderhoud van het gehele areaal tussen nu en 2035?

Wie zijn wij?
Je collega’s hebben een technische, veelal civiele, achtergrond en zijn gewend over de grenzen van dat vakgebied heen te kijken. Bijvoorbeeld naar werktuigbouwkunde of (bedrijfs)economie. Ze zijn gedreven om hun kennis door middel van een kritische houding en mensgerichte aanpak in te zetten bij het verbeteren van infrastructurele projecten met een grote maatschappelijke impact. Adviseurs bij Horvat onderscheiden zich op hun vakinhoudelijke kennis, hun schriftelijke en mondelinge communicatie en zelfstandigheid.

Horvat is van de medewerkers van Horvat. Dit betekent onder andere dat we, naast ons advieswerk, interne taken verdelen, waardoor iedereen verantwoordelijkheid draagt over een deel van het bedrijf en de interne processen.

Geïnteresseerd?
Horvat zoekt jonge, ondernemende adviseurs die naast een technisch inhoudelijke uitdaging geïnteresseerd zijn in de hele breedte van infrastructuurprojecten, zoals projectfinanciën en projectmanagement. Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Horvat? Neem contact op met Maartje Godfroy voor een kennismakingsgesprek via maartje.godfroy@horvat.nl of 085 750 50 50.

Adviseurs bij Horvat & Partners dragen bij aan de grootste civieltechnische projecten in Nederland

Algemene Informatie:

Specialisaties Grote infraprojecten in:
Weg
Water
en Spoor
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 10-15
Omzet € 2 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op: