Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Dutch Process Innovators

Dutch process innovators is hét landelijk advies- en projectbureau voor de bouw, infra, energie en industrie. Wij richten ons op alle processen die nodig zijn om een project succesvol te realiseren én te onderhouden: met focus op tenders, project- en procesmanagement, de omgeving en assetmanagement en de daarbij behorende samenwerking.

De toekomst van de sectoren vraagt om ‘anders denken en anders doen’. Wij zoeken samen met onze klanten naar slimme, efficiënte en duurzame oplossingen voor zijn uitdagingen zoals de energie- en water transitie. Werkplezier is voor ons de motor voor succes en zorgt, samen met de resultaten die we behalen, voor een smile.

Onze oplossingen zijn creatief, zorgvuldig, begrijpelijk en pragmatisch. Voor het te behalen resultaat nemen we de verantwoordelijkheid. We tekenen voor de strategiebepaling bij een tender, de totstandkoming van een uitvoerbaar, gedragen en duurzaam ontwerp, een soepele realisatie en een optimaal scenario voor onderhoud. Daarbij borgen en sturen wij op de duurzame samenwerking van alle betrokken partijen.

Wij bieden mensen kansen, uitdagingen, een gezonde dosis vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn overtuigd dat verschillende perspectieven tot betere oplossingen leiden. Samen zijn we meer dan collega’s: we werken in een team als vrienden, maken lol en vertrouwen elkaar. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je werkt en ook hoeveel vakantiedagen je wilt. We ondernemen samen, ook als aandeelhouder. Je pakt de kans om je te ontwikkelen, zowel als persoon als op inhoud. Vanuit de kennispijlers ontwikkelen we de collega’s maximaal door. Samen maken we het verschil en dragen we bij aan een positieve ontwikkeling van de wereld.

Kom met ons kennismaken en ervaar de Smile!

#samenscherp #creatiefvoorspelbaar

Creatief en voorspelbaar in resultaat. Samen scherp met een Smile!

Algemene Informatie:

Specialisaties Project- & Procesmanagement
Tenders
Assetmanagement
Omgeving
Samenwerking
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 60
Omzet € 7 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op: