Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Dura Vermeer

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 167 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Onze traineeships en stages zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en dat tot de grote vernieuwers van de bouw wil horen, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisie Bouw en Vastgoed of Infra.

Talent is een eerste vereiste voor je stage of traineeship, maar we beoordelen je ook op een “go that extra mile” mentaliteit, ambitie en teamplayerskills. Binnen een traineeship leer je in twee jaar tijd de volle breedte van ons bedrijf kennen. Het sleutelwoord is “mee”. Meedenken, meewerken, mee ontwikkelen, zodat we straks niet meer op je heen kunnen als BIM engineer, projectorganisator, tendermanager, projectleider, uitvoerder, kostendeskundige of calculator.

Een stage bij ons is de beste kickstart voor je carrière. Je gaat veel leren, maar we hopen ook dat we van jou kunnen leren. Nieuwe technologie, duurzame oplossingen bedenken, uitvoering… Alles komt op je pad. Tijdens je stage denk en werk je mee aan complexe projecten. In samenwerking met een goed stel collega’s. Die je meenemen in de bouw van nu en laten zien waar de kansen van straks liggen.

Onze traineeships zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en die tot de grote vernieuwers binnen de bouw wil behoren, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisie Bouw & Vastgoed of Infra. Talent is een eerste vereiste voor je traineeship. Maar we beoordelen je ook op een ’go that extra mile’ mentaliteit, ambitie en teamplayerskills.

Kijk voor meer informatie over stages, traineeships of werken bij Dura Vermeer op https://www.duravermeer.nl/werken-bij/stages-en-traineeships/

Wil je met ons in gesprek komen stuur dan een e-mail naar Caroline Albers via c.albers@duravermeer.nl

Dura Vermeer: Waarmaken van Ambities

 

Algemene Informatie:

Specialisaties -
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 50
Aantal werknemers 3.000
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op: