Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

GMB Civiel

Over GMB

Waar water is, is GMB. Wij zetten ons al ruim een halve eeuw in voor waterveiligheid, waterkwaliteit, bio-energie, industriële bouw en infra, en voor een duurzame waterketen.

Innovatief familiebedrijf

GMB (Groep Midden Betuwe) ontstond als een klein familiebedrijf in grondverzet. Inmiddels staat de derde generatie Van de Pol aan het roer en telt ons bedrijf ruim vierhonderd collega’s die samen het verschil willen maken. Hierdoor lopen we voorop  met verschillende expertises zoals, dijkversterkingen, het bouwen van waterzuiveringsinstallaties, een duurzame verwerking van zuiveringsslib, en rioolrenovaties.

Samen uitdagingen aangaan

Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, de watersccappen, gemeenten, drinkwaterbedrijven, havengebieden en de industrie. Samen met hen springen we in op uitdagende ontwikkelingen zoals de klimaatverandering, de energietransitie en de opkomst van de circulaire economie. We ontwerpen, bouwen, renoveren, en exploiteren. In alles wat we doen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop.

Duurzaam, circulair, innovatief

Doorgaans zijn onze projecten omvangrijk en complex. We staan dan ook bekend als creatieve denkers en doeners met een stevige portie innovatiedrift. Betrokken bij de klant en bij elkaar. Om tot de beste resultaten te komen, hebben we onze organisatie verdeeld in zes clusters die multitechnisch met elkaar samenwerken.

Over GMB Civiel

GMB Civiel bestaat uit drie clusters: GMB Waterveiligheid & constructies, GMB Waterkwaliteit & installaties, en GMB Haven & industrie. Samen ontwerpen en bouwen we complexe projecten, zoals rivierdijken, kades, harde keringen, bruggen, rioolwaterzuiveringen, (drinkwater) pompstations en gemalen. Ook hebben we alle kennis in huis voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zwaarbelaste terreinen in havens en industriegebieden. Verder bouwen we grootschalige loodsen, betonconstructies en kraanbanen. En niet te vergeten: de vele fundaties waarop Nederland windmolenparken bouwt om duurzame windenergie te genereren.

Specialisaties Waterkwaliteit & installaties, waterveiligheid & constructies, haven & industrie, 
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 4
Aantal werknemers 250
Omzet €80.000.000
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bacheloreindwerk, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.