Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

DTE Engineers

Huidige maatschappelijke ontwikkelingen maken het noodzakelijk om te investeren in de ondergrondse infrastructuur. Het team van DTE Engineers staat hier middenin. Ons team bestaat uit gedreven ingenieurs die zich grondig verdiepen in de opdrachten. De projecten zijn door het brede werkgebied uitdagend. Veel van onze projecten staan in het kader van energietransitie. Zo ontwerpen en werken wij aan aanlandingen ter behoeven van windmolenparken op zee en de kabels en leidingen bij jou in de wijk.

Onze disciplines
Het team van DTE pakt de volledige advisering en engineering van diverse (sleufloze) projecten op. Door de verschillende expertises in ons team komen wij samen tot het beste resultaat.

Sleufloze technieken
Sleufloze technieken worden veelvuldig toegepast in de ondergrondse infra. Het grote voordeel van sleufloze technieken is dat de hinder tot een minimum wordt beperkt. Er zijn verschillende soorten van sleufloze technieken, bij DTE hebben wij hier vergaande kennis van. Zo komen wij altijd tot een goed resultaat!

Kabel- en Leidingtracé’s
Het energienet raakt vol en uitbreidingen zijn aanstaande, bij DTE doen we ons best hier verandering in te brengen. Bij DTE adviseren, engineeren en ontwerpen wij kabel- en leidingtracé’s.

Enthousiast geworden?!
Bij DTE zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden tijdens of na je studie. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat bij je past!

DTE Engineers: Experts in ondergrondse infra

Algemene Informatie:

Specialisaties Engineering Ondergrondse Infra
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 7
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages

Meer interesse? Neem contact op: