Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Continu

Hello student!

De mogelijkheden zijn eindeloos, tientallen opleidingen en richtingen waaruit je kan kiezen. Uiteindelijk weet je de juiste keuze te maken, en dan? Weet jij welke functie of soort organisatie het beste bij jou past? Welke vaardigheden heb je bijvoorbeeld nodig om die droombaan binnen te slepen? Gelukkig kunnen wij je tijdens je studie al begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Wij helpen jou graag om voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Hoe doen wij dat?

Als intermediair werken wij al ruim 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Hierdoor weten wij alles over de arbeidsmarkt en hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Omdat wij snappen dat je studie al genoeg tijd kosten helpen we jou graag een handje.

Al tijdens je studie kunnen we je bijvoorbeeld helpen met het zetten van de juiste stappen in de door jou gewenste richting. Nog moeite met het bepalen van die richting? Geen zorgen, daar helpen we je ook bij.

Wij geloven dat iedereen wil groeien in zijn of haar carrière. Ieder op een eigen manier, met een eigen doel. Maar in een digitale wereld waarin we constant aan staan en geprikkeld worden kan het nog wel eens uitdagend zijn om focus te behouden. Doelen na te streven. Wij gunnen het iedereen dat groeiambities worden waargemaakt, op welk niveau dan ook. Daarom verwelkomen wij jou als (aanstaande) professional in ons netwerk als een vriend. Want we geloven dat iedereen een goede vriend kan gebruiken als het gaat over ingrijpende thema's zoals je carrière. Een vriend om samen te sparren, die er 24/7 voor je is en het beste met jou voor heeft. Wanneer je nieuwe paden ontdekt, kan je nog meer groeien.

Neem contact op met één van onze adviseurs om samen de eerste stap richting jouw carrière te zetten!

Algemene Informatie:

Specialisaties Civiele Techniek
Bouwkunde
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Proces Techniek
Logistiek
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 15
Aantal werknemers 285
Omzet € 125 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters

Meer interesse? Neem contact op: