Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Antea Group

Zie hier de uitdaging: onze steden groeien dicht. De druk op onze infrastructuur en industrieën neemt toe, het klimaat verandert. En ja, wij willen concurrerend zijn, maar hechten ook waarde aan gezondheid en veiligheid. Dit betekent dat, in een land waar elke vierkante meter telt, over elke ontwikkeling en elk plan goed moet worden nagedacht.

Dit is wat Antea Group voor opdrachtgevers doet: duurzame oplossingen voor onze leefomgeving ontwikkelen. Wij onderzoeken, ontwerpen, rekenen, organiseren en zijn betrokken bij de uitvoering van projecten. Dit kan de inpassing van een brug, weg of natuurgebied zijn. Maar net zo goed een concept om een woonwijk klimaatneutraal te maken. Of om ruimte te geven aan industrie, met oog voor milieu en veiligheid.

Bij een ingenieurs- en adviesbureau is de link met techniek snel gelegd. Maar alles wat wij doen, begint bij de mens. Dit dragen we elke dag uit. Aan de manier waarop we met elkaar omgaan: medewerkers onderling, met opdrachtgevers en kennispartners. Wij gaan voor samenwerking en duurzame relaties. En in onze oplossingen staan maatschappelijke belangen, milieu en de wensen van de eindgebruiker altijd centraal.

Wij nemen het voortouw in de zoektocht naar nieuwe antwoorden. Door volop te investeren in de ontwikkeling van mensen; door ruimte te geven aan kansrijke nieuwe ideeën. Zo zorgen onze data- en sensorinnovaties er nu al voor dat steden en infrastructuur beter en slimmer functioneren. Maar wij werken ook aan toepassingen zoals 3D-printen, virtual reality en parametrisch ontwerpen. En door te investeren in dronetechniek en vliegende auto's dragen we vandaag al bij aan de mobiliteit van morgen. Overal waar we komen, zetten wij onze kennis, ervaring en ons innovatief vermogen in om te bouwen aan een land dat mooi, veilig en duurzaam is. Waar voor iedereen ruimte is om te wonen, te werken en te recreëren. Een land dat wij met een gerust hart kunnen doorgeven.

Antea Group: Understanding today, improving tomorrow

Algemene Informatie:

Specialisaties Kunstwerken
Rail
Wegen
Assest Management
Parametrisch Ontwerpen
Waterbouw
Ondergrondse Infra
Beheer
Mobiliteit
Realisatie
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 6
Aantal werknemers 1500
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders
Bijbanen
Starters
Stages
Bacheloreindwerk

Meer interesse? Neem contact op: