Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Enginear

Ben jij een student in het vakgebied van de gebouwde omgeving? Dan ben je bij Enginear aan het juiste adres!

Enginear is een innovatieve speler in de arbeidsbemiddelingsmarkt die is ontstaan vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van meer dan 15 jaar specialistische matching en loopbaanbegeleiding. Wij creëren carrières voor technische studenten en jonge ingenieurs met maximaal vier jaar werkervaring. Enginear is specialist in het vakgebied van de Civiele Techniek, Bouwkunde en Geo-Informatie, ook wel aangeduid als het vakgebied van de Gebouwde Omgeving.

Samen met studieverenigingen, hogescholen en universiteiten organiseert Enginear verschillende trainingen, workshops en evenementen waarbij wij onze kennis van solliciteren, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling delen. Daarnaast helpen wij jou graag bij het vinden van een relevante bijbaan in jouw vakgebied. Door tijdens je studie twee tot vijf dagen per week als technisch werkstudent aan de slag te gaan kom jij erachter wat er echt bij jou past!

Bij Enginear vinden wij het belangrijk dat loopbaankeuzes bewust worden gemaakt. Daarom kun je gratis en vrijblijvend langskomen voor een carrière adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar de start van jouw loopbaan. Op jouw verzoek zullen wij vervolgens binnen ons netwerk actief op zoek gaan naar de baan die bij jou past! Het heeft onze voorkeur om jou te laten starten op basis van Werving & Selectie. Dit betekent dat het ons doel is om jou zo snel mogelijk bij de opdrachtgever in dienst te laten treden.

Enginear is geplaatst bij detacheerder, maar is een bemiddelingsbureau.

Specialisaties Carrière-advies, werkstudentfuncties en startersbanen
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 3
Aantal werknemers 200
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders, bijbanen, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.