Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

DPR Construction

Ben je ambitieus, energiek en hou je van de uitdaging om samen met je teamgenoten creatieve oplossingen te vinden wanneer de druk toeneemt? En gaat jouw hart sneller kloppen van de dynamiek binnen een snel groeiend bedrijf? Neem dan snel contact op met onze recruiters om meer te weten te komen over ons potentieel carrièrepad voor jou!

DPR is er om geweldige dingen te bouwen - geweldige projecten, geweldige teams en een geweldige plek om te werken. Wij zijn een platte, titelloze organisatie die mensen op alle niveaus in staat stelt beslissingen te nemen; om een verschil te maken met hun ideeën en harde werk; om oplossingen te vinden en traditionele manieren van werken uit te dagen. Wij zijn op zoek naar talenten die onze 4 kernwaarden delen en een echte passie tonen voor wat zij doen.

Onze kernwaarden: Intergrity, Enjoyment, Uniqueness, Ever Forward.

DPR is gegroeid van een enkele locatie in de VS in 1990 tot meer dan 31 kantoren over de hele wereld. Ons Europese hoofdkantoor in Amsterdam opende 3 jaar geleden zijn deuren en heeft een enorme groei doorgemaakt met meer dan 135 medewerkers, meerdere lopende projecten verspreid over 3 regio's in Europa (Benelux, DACH en Nordics).

EuropeRecruitment@europe.dpr.com

Check ook onze website: https://www.dpr.com/ OF www.dpr.com/company/locations/amsterdam-netherlands

Specialisaties Advanced Tech, Life Sciences,
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 31
Aantal werknemers 7000
Omzet € 6 miljard
Mogelijkheden voor Afstudeerders, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.