Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

DPI

 

Jij: maakt complexe projecten en processen eenvoudig en creëert meerwaarde voor onze klanten in de bouwnijverheid. Jij werkt graag in een informele organisatie met intelligente professionals. Jij wilt alle vrijheid om je eigen tijd in te delen en je bepaalt zelf waarin jij je ontwikkelt. Herken jij jezelf? Lees dan verder!

Wij: zijn hét landelijk advies- en projectbureau voor de bouwnijverheid. Wij nemen de projecten resultaatgericht aan en nemen verantwoordelijkheid voor kwaliteit en verbeteren het rendement van een project. Wij werken vanuit expertise en samenwerking en focussen ons in alle fasen op de processen die nodig zijn voor aantoonbaarheid, optimalisatie en vernieuwing. We bieden daarbij de totaaloplossing aan voor onze klanten door ons te richten op aanbestedingen, realisatie en onderhoud. Onze meerwaarde zit in de integrale kennis en inzet van onze pijlers ‘Tender, Project, Asset en Omgeving’. Wij zijn een gelijkwaardige partner en werken met onze 50 collega’s voor onze klanten bestaande uit top 50 aannemerij, installateurs en ingenieursbureaus alsmede rijks- en provinciale overheden.

DPI werkt vanuit expertise aan het ontwikkelen van de markt om de stap vooruit te maken. In de projecten bewijzen we steeds dat onze werkwijze kwaliteit en rendement oplevert voor de klant. Wij nemen verantwoordelijkheid voor dit resultaat.

Onze collega’s hebben een mix aan uiteenlopende capaciteiten, kennis en kunde door verschillende opleidingsachtergronden. De mens is bepalend voor DPI en niet de opleiding. Wij werken samen en zijn zeer actief op individuele en collectieve ontwikkeling van mens en bedrijf. We werken daarbij met open communicatie en voelen de ruimte om jezelf te kunnen en mogen zijn.

We werken altijd vanuit onze waarden: Samen, Doelgericht, Pragmatisch, Inventief, Authentiek & Lol! Wij zijn DPI | Dutch Process Innovators.

Doe Mee & Groei! Verken de mogelijkheden en bel direct met Rob op 06-10454602 of email Rob op r.vos@dpi.nu

Specialisaties Tenders, Project- en Procesmanagement, Assetmanagement, Omgeving
Werkgebied Landelijk
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 50
Omzet € 5 miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, stages en starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.