Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

WSP

WSP is een wereldwijd opererend adviesen ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. Wij bieden technische expertise en strategisch advies aan klanten binnen de werkvelden van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu. Vanuit ons wereldwijd programma ‘Future Ready’ hebben wij de toekomst duidelijker voor ogen door de belangrijkste trends in klimaatverandering, de maatschappij, technologie en middelen te volgen en dagen onze teams uit om met onze klanten te samenwerken en hen te adviseren over oplossingen die niet alleen goed zijn voor nu, maar ook voor later.

Kick-start jouw carrière bij WSP!

Ben jij op zoek naar een leuke én leerzame plek die een echte impact kan maken? Kom met ons in gesprek! WSP heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Bij WSP draag je bij aan maatschappelijke vraagstukken met het oog op de wereld van morgen. Je werkt aan aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur, bouwkunde, energietransitie, water(veiligheid)- of milieukundige vraagstukken. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. Tijdens je stage of afstuderen kom je terecht binnen een betrokken en multidisciplinair team van specialisten die altijd voor elkaar klaar staan. Wij bieden studenten, starters en professionals bij WSP een boeiende loopbaan, met voldoende ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Young WSP

Ook leuk om te weten; een aantal keer per jaar worden er inspirerende en informatieve activiteiten georganiseerd door Young WSP. Dit is een vereniging voor alle medewerkers tot 35 jaar met als doel het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van kennisoverdracht tussen de afdelingen en uiteraard om elkaar onderling beter te leren kennen!

Nieuwsgierig?

We nodigen je van harte uit om langs onze stand te komen tijdens de Civiele Bedrijvendagen. Onze collega’s vertellen jou graag hun WSP-verhaal!

Specialisaties Bouw, infra, energie, water, milieu
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 9
Aantal werknemers 450
Omzet €39,6 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Bijbanen, Starters en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.