Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

SBE

SBE is één van de grootste onafhankelijke ingenieursbureaus in België. Met een team van 200 collega’s verspreid over 4 kantoren gevestigd in België, Nederland en Spanje werken we dagelijks aan het ontwerp van civiele constructies zoals bruggen, tunnels, kademuren, sluizen en dijken. Als gespecialiseerde adviseurs zijn wij de ‘special forces’ van de civiele techniek, want enkel voor heel complexe projecten komen wij in actie. Tevens zijn wij een familiebedrijf en dat vertaalt zich in een vriendschappelijke werksfeer, korte lijntjes en een vlakke en wendbare organisatiestructuur.

SBE is ontstaan in Sint-Niklaas nabij de Antwerpse haven. De voorbije 10 jaar was SBE erg actief op de Nederlandse markt, in spraakmakende projecten als Beatrixsluis, Afsluitdijk, Zuidasdok en diverse diepzeekademuren in de haven van Rotterdam. Een logisch gevolg hiervan was de oprichting van een nieuw kantoor in het bruisende Rotterdam in 2020. Nu zoeken wij gepassioneerde ingenieurs die mee willen bouwen aan ons groeiverhaal. Wij geloven namelijk rotsvast dat de ‘kruisbestuiving’ tussen Nederlanders en Belgen ons team naar een hoger niveau tilt.

SBE geeft jou de ruimte om de rol in te vullen die aansluit bij jouw interesses en sterktes. Ben jij gedreven door techniek en wil je jou graag verdiepen in het ontwerp van civiele structuren? Dan is de functie Ingenieur Civiele Techniek misschien iets voor jou. Haal je meer voldoening uit het omzetten van een theoretisch ontwerp naar een technisch uitvoerbaar model? Dan ben jij de BIM Engineer die we zoeken. Binnen SBE vinden we bovendien dat ‘veelzijdige’ ingenieurs elkaar beter begrijpen en betere oplossingen bedenken. Daarom hanteren wij bijvoorbeeld geen strikte scheiding tussen geotechnisch adviseurs en constructeurs, we moedigen iedereen aan om vakoverschrijdend te werken.

Ben jij geprikkeld door ons groeiverhaal en wil je hier graag deel van uit maken? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand of mail je CV naar recruitment@sbe-engineering.nl.

Specialisaties Waterbouw, bruggen, ondergrondse constructies, industrie & gebouwen
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 4
Aantal werknemers 195
Omzet €23 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerder en Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.