Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk ingenieurs-, projectmanagement- en adviesbureau. We integreren onze 140 jaar aan technische expertise met digitale technologieën en softwareoplossingen. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’. We dagen onszelf en anderen voortdurend uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor lokale en mondiale vraagstukken op het gebied van de gebouwde omgeving.

Wat we doen

De wereld veranderd. Van klimaatverandering en de digitale transformatie tot toenemende klanteisen en hybride werken. Er zijn nieuwe perspectieven nodig om het bredere maatschappelijke en technologische plaatje te begrijpen en te voldoen aan de behoeften van onze steeds veranderende wereld.

Samen bijna 6.000 collega’s, die werken vanuit kantoren in meer dan 25 landen over de hele wereld, helpen we organisaties om deze uitdagingen om te zetten in kansen. We doen dit door engineering- en ontwerpkennis, adviesvaardigheden, software en technologie naadloos te integreren om meer toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten en hun levenscyclus van activa. En dat doen we in een breed scala aan markten; energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, stedelijk gebied, water.

Young Professional Programme

We hebben een uitdagend Young Professional Programme. In dit tweejarige programma ontdek je niet alleen je sterke punten, maar ook dingen die je moeilijk vindt. En het mooiste? Je hebt zelf invloed op de inhoud en de opdrachten van het programma. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Wil je een specifieke training volgen, of geef je de voorkeur aan persoonlijke begeleiding door een coach? De keuze is aan jou!

Ontdek jouw mogelijkheden

Royal HaskoningDHV is een geweldige plek om je carrière een kickstart te geven. Of je nu werkervaring wilt opdoen tijdens je studie of net afgestudeerd bent en op zoek bent naar je eerste baan, wij hebben volop mogelijkheden voor jou!

Specialisaties Infrastructuur, stedelijk gebied, maritiem, water, dijken, vliegvelden, industrie, gebouwen, energie
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 11
Aantal werknemers 6000
Omzet €593 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Starters, Bacheloreindwerk en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.