Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Haitsma Beton B.V.

Menig bouwwerk bevat prefab producten van Haitsma Beton. Ons bedrijf is met ruim honderd jaar expertise een solide factor voor de bouw en infrastructuur van Nederland en omringende landen. Die positie danken wij vooral aan onze pioniersgeest en ambitie om klantgericht te denken en te leveren.

Maatwerk van formaat

Haitsma Beton is een Fries bedrijf dat in 1905 werd opgericht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het optimaal ontwerpen en produceren van prefab betonnen elementen, barriers en heipalen. Wij leveren maatwerk, waaronder grote en zware elementen die een afwijkende vorm hebben. Onze producten worden toegepast voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages, gebouwen en wegen. Geen uitdaging is ons te groot!

Design & Construct

Haitsma Beton is totaalleverancier in prefab beton. Naast de fabricage verzorgen wij ook de engineering, waarbij wij aan de engineeringcriteria voldoen. Ook treden wij op als (constructie)adviseur en regelen wij het transport en de montage. Wij werken graag intensief samen met andere bouwpartners en opereren steeds vaker op basis van Design & Construct contracten. Deze complete aanpak is onze garantie om ontwerp en uitvoering te optimaliseren.

Moderne productie

Haitsma Beton beschikt over een eigen betoncentrale en zes productiehallen met modern materieel en een hoge hijscapaciteit. Hier kunnen wij met onze spaninrichting van 90 meter zelfs zeer lange voorgespannen liggers produceren. Onze eigen insteekhaven en unieke ligging aan het Prinses Margrietkanaal maken transport over water mogelijk, wat doorgaans lucratiever en milieuvriendelijker is.

Technisch innovatief

Haitsma Beton is een actieve speler in de markt voor prefab beton. Onze innovatiekracht draagt in belangrijke mate bij aan onze identiteit: wij willen vooraan lopen in ontwikkeling. Deze pioniersmentaliteit levert regelmatig toonaangevende innovaties van Haitsma Beton op.

Bouwen in prefab beton? Wij nemen elke uitdaging aan!

Specialisaties Prefab betonnen producten (barriers, heipalen, bruggen/viaducten, parkeergarages)
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 110
Omzet €30 Miljoen
Mogelijkheden voor  

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.