Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

DTE B.V.

DTE, Dutch Tunnel Engineering is een graag geziene partner bij geotechnische infraprojecten. Als ingenieursbureau bieden wij ondersteuning binnen de Ondergrondse infrastructuur en geotechniek. We zijn praktisch, oplossingsgericht en denken mee bij elk vraagstuk op en in de grond. Van voorbereiding, uitvoering tot nazorg.

De projecten zijn door het brede werkveld divers. Zo werken wij nu aan twee aanlandingen (het gedeelte waar de kabel of leiding vanuit de zee het land op komt), de kabels en leidingen rondom een gebouw die gerenoveerd wordt en een rioolontwerp voor een nieuwe woonwijk.

Nieuwsgierig naar deze en andere projecten? Bekijk www.dutchtunnel.com/projecten/

Werken bij DTE

Onze werkstudent Linda vertelt: “Doordat ik aan verschillende projecten mee kan werken, leer ik snel over zowel sleufloze technieken, geotechniek en kabels & leidingen. Verder heb ik een aantal projecten in uitvoering gezien, waarmee ik heb gezien dat een lijn op papier niet altijd een lijn is in werkelijkheid.

Ben jij benieuwd naar ervaringen van de collega’s? Lees de verhalen op www.dutchtunnel.com/over-ons/team-dte/ Onze disciplines:

Ondergrondse Infrastructuur

Het transport van elektriciteit, gas, water en digitale data gaat via kabels en leidingen. Het ontwerpen van het tracé van kabels en leidingen is meer dan alleen het leggen van kabels en leidingen. Naast een goed tracé moet rekening worden gehouden met de aansluitlocaties en de bijbehorende hulpstukken.

In het ontwerp is het meenemen van de aanlegmethode essentieel; de aanlegmethode heeft gevolgen op de ontwerpkeuzes. DTE is expert op gebied van de aanlegmethodes voor de ondergrondse infrastructuur. Wij bekijken het ontwerp van het tracé altijd met een praktisch oog. Voor de locaties waar een open sleuf niet mogelijk is, denk bijvoorbeeld aan een spoorkruising, werken wij de kruising uit met de best passende sleufloze techniek.

Geotechniek

In elk project bouwen wij met, op of in de ondergrond. De optimale samenwerking tussen de grond en de constructie is essentieel bij geotechnische constructies. In bijvoorbeeld zettingsberekeningen en damwandberekening, gaan wij opzoek naar die optimale samenwerking.

Specialisaties Ondergrondse infra, geotechniek
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 7
Omzet -
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Bijbanen en Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.