Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

CLAFIS Ingenieus

CLAFIS Ingenieus het meest aantrekkelijke Ingenieursbureau. Daar waar het gaat om multidisciplinaire oplossingen voor ingenieuze vraagstukken én op het gebied van partnerschap. Wij voegen waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze klant en samen met onze collega’s streven wij naar succes. Onze kracht, de kennis en kunde van onze mensen, is hierin altijd de sleutel.

Altijd in beweging, dat zijn we iedere dag. Continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, naar nóg meer kennis en naar de juiste focus. De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft zit in onze kernwaarden. Deze waarden helpen ons onze ambitie waar te maken.

Eerlijk, open en verbindend. Vanuit betrokkenheid het beste in elkaar naar boven halen. Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Wij bereiken succes samen met onze klanten, partners en collega’s.

Elke dag een beetje beter. Altijd het beste, het slimste, kortom het meest ingenieuze bieden zit in ons DNA. We zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Specialisaties  
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 6
Aantal werknemers 400
Omzet €36 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders Starters, Bacheloreindwerk en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.