Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Civil Seven B.V.

Civil Seven is een ondernemend ingenieursbureau dat ondergrondse constructies en openbare vervoersknooppunten ontwerpt. Wij zijn een internationaal team van deskundig ingenieurs dat vanuit diverse achtergronden samenwerkt om grote infrastructuurprojecten vorm te geven. Vanuit ons kantoor naast station Amersfoort werken wij aan infrastructuurprojecten in Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Wij hebben expertise op het gebied van geotechnisch en constructief ontwerp, spoorconstructies, tunnelveiligheid en stationslogistiek.

Wij onderscheiden ons door onze ervaring met moderne uitvoeringstechnieken: geboorde tunnels, mixed-in-place, jetgrouten, grondbevriezing en diepwanden - niet alleen op papier, maar tot en met de uitvoering. De kennis die onze klanten nodig hebben zit in ons bloed. Dit noemen wij ‘we feel the mission’. Daarom kiezen opdrachtgevers ervoor om ons verantwoordelijkheid te geven voor megaprojecten als de spoortunnel West Link in Goteborg. Civil Seven werkt hiermee aan duurzame treinverbindingen voor de toekomst van reizen.

De warme omgeving waarin ons team opereert helpt ons elkaar te begrijpen en met vertrouwen samen te werken om een groene voetafdruk achter te laten in onze moderne snel-evoluerende wereld. Wij bieden niet alleen een baan, maar de mogelijkheid om je ideeën en kwaliteiten te benutten voor het scheppen van een betere wereld.

Voor meer informatie over Civil Seven, kun je onze website bezoeken: www.civil7.nl Daar kun je ook meer lezen over de 7 Principes van hoe wij werken.

Specialisaties Ondergrondse infrastructuur
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 1
Aantal werknemers 5
Omzet €500.000,-
Mogelijkheden voor Afstudeerders, Bijbanen, Starters en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.