Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Continu Professionals

De mogelijkheden zijn eindeloos, tientallen opleidingen en richtingen waaruit je kan kiezen. Uiteindelijk weet je de juiste keuze te maken, en dan? Weet jij welke functie of soort organisatie het beste bij jou past? Welke vaardigheden heb je bijvoorbeeld nodig om die droombaan binnen te slepen? Gelukkig kunnen wij je tijdens je studie al begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Wij helpen jou graag om voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Hoe doen wij dat?

Als intermediair werken wij al ruim 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Hierdoor weten wij alles over de arbeidsmarkt en hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Omdat wij snappen dat je studie al genoeg tijd kosten helpen we jou graag een handje.

Al tijdens je studie kunnen we je bijvoorbeeld helpen met het zetten van de juiste stappen in de door jou gewenste richting. Nog moeite met het bepalen van die richting? Geen zorgen, daar helpen we je ook bij.

Specialisaties Bouw(kunde), Civiele Techniek, Installatietechniek, Electrotechniek, Procestechniek, Techniek, Werktuigbouwkunde, Supply Chain, High Tech, Woningcorporaties
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 20
Aantal werknemers 85
Omzet €133 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders Starters, Bacheloreindwerk en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.