Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

TAUW

Dromen, idealen en ambities, wie heeft ze niet? Maar waar kun je persoonlijke ambities realiseren en integreren in je dagelijkse werk? Bij TAUW kan dat!

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. Bij TAUW werk je dagelijks samen met ruim 1.200 toegewijde collega’s aan betekenisvolle projecten die bijdragen aan de vitale leefomgeving en krijg je de tools en ruimte die je nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo realiseer je jouw eigen ambitie én draag je bij aan de gezamenlijke ambitie van TAUW.

LIVE YOUR AMBITION

Als student Civiele Techniek ben je uitermate geschikt om aan de slag te gaan bij TAUW. Bij ons ontwikkel jij je naar wens als specialist, adviseur en/of projectleider binnen een vakgebied naar keuze.

Als starter krijg je veel vrijheid bij TAUW om te ontdekken waar jij je verder in wil ontwikkelen. In het starterstraject volg je samen met andere starters verschillende basiscursussen op het gebied van soft skills. Daarnaast leer je TAUW goed kennen.

TAUW onderscheidt zich door zich te profileren in het klimaatbewust en duurzaam ontwerpen van landelijk en stedelijk gebied. Wij werken voor overheden op alle niveaus (gemeentelijk, provinciaal, waterschappen en rijksoverheid), maar ook voor industriële klanten. Daarnaast werken we samen met kennisinstellingen. We geven advies en ontwikkelen kennis op de gebieden: water, hydraulisch ontwerpen, meten inspecteren & advies, constructief ontwerpen, bodem & grondwater, milieu en/of ruimtelijke ontwikkeling.

Specialisaties Water, Bodem, Mileu, Infrastructuur, Waterbouw, Gebiedsontwikkeling
Werkgebied Europees
Aantal vestigingen 29
Aantal werknemers 1220
Omzet € 140 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders Starters en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.