Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Turner & Towsend

Turner & Townsend is een van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland, met een centraal kantoor in Amsterdam, meer dan 100 collega’s en een omzet van €15M. Wereldwijd zijn we actief vanuit 111 kantoren met meer dan 7000 medewerkers en een omzet van €800M. Samen voeren we uitdagende en complexe projecten uit voor (inter)nationale opdrachtgevers als Schiphol, Shell, Microsoft, Nissan etc.

Als jij de ambitie hebt om voor een internationaal gerenommeerd adviesbureau te werken, grenzen te verleggen en echt het verschil te maken, dan zijn wij op zoek naar JOU!

De mogelijkheid om betrokken te zijn bij een breed scala aan projecten over de hele wereld zal een groot deel van je motivatie zijn om te werken voor Turner & Townsend. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons jonge, diverse en internationale team en plezier te hebben met je collega’s tijdens één van onze borrels of andere frequente sociale evenementen.

Daarnaast heb je de kans om je carrière te versnellen en deel te nemen aan ons Graduate Development Programme of een van onze stagemogelijkheden. Ben je klaar om aan je toekomst te bouwen?

Ontmoet ons op onze stand en begin vandaag nog met het vormgeven van je toekomst.

Specialisaties International, Consultancy, real estate, infrastructure, natural resources
Werkgebied Internationaal
Aantal vestigingen 111
Aantal werknemers 7200
Omzet €851 Miljoen
Mogelijkheden voor Afstudeerders Starters en Stages

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.