Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

PACER

PACER is een ingenieurs- en adviesbureau met circa 45 jonge en enthousiaste projectadviseurs. Onze adviseurs zijn vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Dankzij een continue vraag zijn wij altijd op zoek naar young professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling.

Uitdagende projecten

Wij bouwen aan de toekomst van Nederland en daarbuiten. Om het verschil te maken, werkt PACER aan projecten die oplossingen bieden voor de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Zo werken we aan projecten voor het koolstofvrij maken van elektriciteit- en warmteopwekking, betere en duurzamere mobiliteit en aan de verdere digitalisering en professionalisering van (bouw)projecten. We zijn hiervoor actief in de sectoren GWW, spoor, energie en bouw. Zowel aan opdrachtgeverszijde als opdrachtnemerszijde. Als adviseur werk je van maandag t/m donderdag zelfstandig of in een team van PACER-collega’s bij één of meerdere projecten.

Eén dag per week speciaal voor jouw ontwikkeling

Op vrijdag werk je bij PACER aan je eigen ontwikkeling. We noemen dat onze 80/20-filosofie. 80% van je tijd besteed je aan projecten, 20% aan je eigen ontwikkeling. Digitaal of op kantoor volg je cursussen, wissel je kennis en ervaringen uit met collega-adviseurs of ga je op bezoek bij de projectlocatie van je collega. Daarbij stel je je eigen doelen. Zo ontwikkel je jezelf in topsnelheid in de richting waar jij naartoe wilt!

PACER facts

- Gemiddelde leeftijd adviseurs: 30 jaar

- Percentage vrouw-man : 40% - 60%

- Oud TU-Delftenaren: 18

- Opleidingsuren per jaar: 416

- Bedrijfsuitjes: 4 per jaar

- Vrijdagmiddagborrels: 12 per jaar

Kom een keer langs!

Werken bij PACER is werken in een dynamisch team met energieke en gedreven collega’s die eenzelfde focus op ontwikkeling hebben. Nieuwsgierig geworden? Kom een keer kennismaken en schuif aan bij onze lunch of vrijdagmiddagborrel. Kijk voor meer informatie op www.pacer.nl/werken-bij

Specialisaties Risico-, contract-, en omgevingsmanagement Projectbeheersing Systems engineering
Werkgebied Nationaal
Aantal vestigingen 2
Aantal werknemers 45
Omzet -
Mogelijkheden voor Starters

Meer interesse? Neem contact op met de recruiter.